Vymena tlmicov-cena za praci?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Vymena tlmicov-cena za praci?
Caute..
kolko ma bude stat vymena prednych tlmicov cca? Tlmice uz mam kupene..Kolko moze stat robota?
Dik
kolko ma bude stat vymena prednych tlmicov cca? Tlmice uz mam kupene..Kolko moze stat robota?
Dik
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
SHANE>
horne dorazy tlmicov som menil tiez..boli uplne vybite..tie tlmice neboli nikdy menene..boli povodne..(auto ma 100tis.km).
Neviem ci ti to otestuju na STK..v Presove vraj jednu stredu v mesiaci, robia zadarmo skusobne STK..ale vraj je tam taky naval, ze brutal..
ja som bol v tom ROTKIVE..vyzera to tam slusne..necakal som ani 10minut..cely servis ma presklennu stenu, mozes sa pozerat, ako ti to robia a mozes (na vlastne riziko) byt aj priamo pri oprave.. boli velmi velmi ochotny a v pohodke..chystam sa k nim prezut auto
Moje Punto = Moje Ferrari
horne dorazy tlmicov som menil tiez..boli uplne vybite..tie tlmice neboli nikdy menene..boli povodne..(auto ma 100tis.km).
Neviem ci ti to otestuju na STK..v Presove vraj jednu stredu v mesiaci, robia zadarmo skusobne STK..ale vraj je tam taky naval, ze brutal..
ja som bol v tom ROTKIVE..vyzera to tam slusne..necakal som ani 10minut..cely servis ma presklennu stenu, mozes sa pozerat, ako ti to robia a mozes (na vlastne riziko) byt aj priamo pri oprave.. boli velmi velmi ochotny a v pohodke..chystam sa k nim prezut auto
Moje Punto = Moje Ferrari
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
taky frajer nie som... ja som sa tak este vedel pohrabat v skodovke..do toho uz nesaham..corleone píše:Další možnost je vymontovat si sám sestavy tlumič-pružina a nechat si v servisu jen stlačit pružiny a vyměnit tlumiče - práce na max. hodinu.
Není pak třeba u šmudlů nechávat auto a platit za demontáž a zpětnou montáž.
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
STANNO, KED SI TO ROBIL NA SKODOFKE, TAK TU JE TO PRAKTICKY TO ISTE, AK SI KUS TECHNICKY TYP A MAS CIM STIAHNUT PRUZINY, TAK TO BEZ PROBLEMOV VYMENIS SAM... ODOMNA PYTALI V SERVISE (NEAUTORIZOVANOM) 1200SK ZA VYMENU (PREDNE TLMICE A DORAZY).
ODVTEDY TO ROBIM SAM...
ODVTEDY TO ROBIM SAM...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
Re: Vymena tlmicov-cena za praci?
Mam takovej problém. Nejdou mi vyndat ty dva šrouby co drží dole tlumič. Z jedný strany se mi s propoceným tryčkem podařilo odšroubovat ty matice, co jsou na těch šroubech. Ale teď nevím, jestli ty šrouby jsou tam ještě zašroubovaný, nebo už by měli jít ven, když jsou dole ty matice. Já jen že vymlátit nejdou a jeden se sice točí, ale neleze a druhej se ani netočí...Poradíte někdo? Je to docela akutní...
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Co nejde silou,jde ještě větší silou.Co nejde větší silou,jde hrubou silou.Vem si větší kladivo
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
Jojo, taky jsem teď zjistil, že tam sou jen zasunutý a už tam neni závít. Takže kladivo... Zkusim to spíš ještě taky troško popáčit od sebe.. Ale větší kladivo už nepoužiju, jelikož to už se tam nevejde
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
pomoz im trochou WD40 to je frajer na take veci
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB