brzdy
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
stačí nečistota (prach ,zbytky posypové soli)a nevrací se destička nebo píst,obzvlášť je li na pístu prasklá prachovka.já tenhle problém řešíval u feldy,s paliem zatím nemám problémy.Taky můžeš mít moc na těsno destičky,bržděním se ohřejí,roztáhnou a vzpříčí a stále třou o kotouč a nemají šanci vychladnout a eventuelně se vrátit.Udělal bych asi tohle,destičky vytáhni zkus jdou li zlehka a je lepší aby měli malou vůli.pak je třeba kontrola prachovek, stříkni pod ně WéDéčko a šlapáním a zatlačováním to rozhýbej-dělával jsem to pravidelně po zimě kvůli soli,tobě bych to doporučil hned.
ja som podobny problem riesil aj niekolko mesiacov, ale na pravej strane
Jednoducho piest po uvolneni pedalu nepovolil a koleso stale brzdilo. 2-x v servise bola vypucovana p-predna brzda - piest, voditka a pod. Max. po tyzdne zase zacalo pribrzdovat.
Pomohla az vymena hadicky + zase rozobratie a precistenie brzdica. Odvtedy uz rok ziadne problemy s brzdami.
Jednoducho piest po uvolneni pedalu nepovolil a koleso stale brzdilo. 2-x v servise bola vypucovana p-predna brzda - piest, voditka a pod. Max. po tyzdne zase zacalo pribrzdovat.
Pomohla az vymena hadicky + zase rozobratie a precistenie brzdica. Odvtedy uz rok ziadne problemy s brzdami.
Palio Weekend, 1.2, 75k - minulost :) => Peugeot 307 1.6
Punto II, 1.2, 44 kW
Punto II, 1.2, 44 kW
-
- Začátečník
Ahoj Paliaci
Mam dotaz ohledne brzdovych hadicek. Jsem v zahranici, kde palia nejezdi a bohuzel mi pribrzduje predni kolo. Nevite z jakeho auta nahradit brz. hadicku
ak sa nemylim tak pasuje hadicka od Brava/Bravo. Je o par cm dlhsia ale je to ok. Staci si zmerat cca dlzku aby si nekupil kratku. Zavity a pod by mali pasovat.
Inac v obchode by mali mat katalog a podla neho mozes pekne urcit, ktory diel pasuje na auto
Inac v obchode by mali mat katalog a podla neho mozes pekne urcit, ktory diel pasuje na auto
Palio Weekend, 1.2, 75k - minulost :) => Peugeot 307 1.6
Punto II, 1.2, 44 kW
Punto II, 1.2, 44 kW
Tak jsem nakonec ty hadicky vyresil tak, ze mi je udelali na miru. Jenze to vubec nepomohlo, spis naopak. Misto zahrivani pouze praveho predniho kola se zaclo zlechka zahrivat i leve predni. Jeste k tomu mi pri brzdeni zacina palio tahnout do leva. Cim by to mohlo byt? Co takhle hlavni brzdovy valec? Jak se pozna, ze je v haji?
Diky za odpoved
Diky za odpoved
- Noinu27
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re
No neviem ... Ak sa rozpada HBV v tesniacich gumickach, ktore sa casom rozpadaju ako vsetky gumy... Kvapalina bude tmavsia az cierna. Ja som teraz menil cely HBV + posilovac a menil som celu brzdovu kvapalinu. Dobra palka i ked som si to robil sam !!!
[b]Fiat Punto ACT 1,2 RED DEVIL 2010[/b]