Topení
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Mno covece. Pokud je to stejny jako na Puntu, jakoze si myslim, ze je, tak good luck... U punta se musi sundat palubka (nemusi se uplne, ale aspon vyvlict z uchytu a posunout trochu bokem), ta je vetsinou docela luxusne nalepena na tech izolacnich asfaltovych izolacich, takze nejde sundat. Ale kdyz ji sundas, tak se dostanes k topeni, resp. k te soustave klapek, lanek, atd. No to drzi na 4 sroubcich, nejdrive odpojis vodu, pak vysroubujes maticky, poodtahnes to a zezadu se mooozna dostanes na krizovy sroubky a vysunes radiator ven.
Nez absolvovat tohle, zkusil bych nejdrive nejaky pripravek na utesneni chladici soustavy. Nektery sou svinstva, nektery sou dobry. Konkretne s wynnsem mam dobry zkusenosti. Nevyresi to vsechno, ale v pripade male - opravdu male netesnosti muze pomoci. Ale nemusi.
Nez absolvovat tohle, zkusil bych nejdrive nejaky pripravek na utesneni chladici soustavy. Nektery sou svinstva, nektery sou dobry. Konkretne s wynnsem mam dobry zkusenosti. Nevyresi to vsechno, ale v pripade male - opravdu male netesnosti muze pomoci. Ale nemusi.
Hustokrutost
kurenie
ja som si az do dnesneho dna myslel ze auto kuri zle.
oproti kadettu co som mal predtym nic moc.
dne som bol u kamosa a otacal som sa vo dvore, vysiel som mimo cesty a zapadol som.
museli ma vytiahnut, s tym ze som musel aj cuvat....
motor sa ohrial - teplota vody po prvykrat v polovici, a auto zacalo konecne fukat horuci vzduch.
blato mam az na streche, ak do rana nenaprsi, tak to rano odfotim, stoji to zato.....
oproti kadettu co som mal predtym nic moc.
dne som bol u kamosa a otacal som sa vo dvore, vysiel som mimo cesty a zapadol som.
museli ma vytiahnut, s tym ze som musel aj cuvat....
motor sa ohrial - teplota vody po prvykrat v polovici, a auto zacalo konecne fukat horuci vzduch.
blato mam az na streche, ak do rana nenaprsi, tak to rano odfotim, stoji to zato.....