kovový zvuk
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
kovový zvuk
při přejezdu nerovností se občas ozve jasný kovový,zvonivý zvuk,jakoby od levého zadního kola.Co to může prosím vás být ? Podobný zvuk jsem měl u bývalého auta a byl to výfuk.Ale tentokrát je to vice "kovové".
- Reklama
-
- Znalec
jasně že auto není z papíru,ale jde mi o to, že zvuk připomíná náraz dvou kovových sočástí o sebe,asi tak jako kladivo o kovadlinu.Náraz výfuku byl tlumený.Bojím se aby to nebyla nějaká závažnější porucha nebo příliš velká vůle součástí podvozku.Auto ale jede v poho bez jevů v řízení.Ono totž "dálnice" Prostějov-Vyškov je ve stavu cesty III třídy.stifmajstrABARTH píše:auto je cely kovovy....ale zkus ten vejfuk treba je tenhle viic KOVOVEJSI
-
- Fiaťák
Re: kovový zvuk
nech si prekontrolovat zaveseni zadni napravydarko píše:při přejezdu nerovností se občas ozve jasný kovový,zvonivý zvuk,jakoby od levého zadního kola.Co to může prosím vás být ? Podobný zvuk jsem měl u bývalého auta a byl to výfuk.Ale tentokrát je to vice "kovové".
-
- Začátečník
-
- Znalec
Zdravim. Momentalne riesim ten isty problem.Ak si ho doriešil daj typ na opravu. Dik. gendik.gendik@post.sk
již dávno vyřešeno: uvolněný výfuk který praskl napříč na středním (největším )tlumiči.
Výfuk je u našich Multinek problém, opravdu moc rádi praskají. Dokonce jsem se tak během půl roku sešel v práci se čtyřmi vysipanými katalizátory, bohužel to většinou ucpalo střední díl výfuku a to byl pořádný rachot, hlavně když se výfuk ohřál.
Multipla 1.6 16V
r.v. 1999
128 000 km
Spotřeba 7,8 l
r.v. 1999
128 000 km
Spotřeba 7,8 l