Když například vyjíždim z parkovacího místa a dám volant naplno a rozjedu to ať uz dopředu nebo dozadu tak něco na nápravě mi dosti křupe dělá to jen ve větším rejdu, když jedu normálně tak to nedělá . Slyšel jsem ze by to mohl být homokineťák.
Já bych neřekl,že to je kloub.Můj mechanik říkal,mám stejný problém,že to je ložisko uchycení tlumiče.Ten homokyneták odchází málo.Tak se na to podívej.
paliodan píše:Volné ložisko v těhlici,kloub rupe periodicky stále
me se ozve silnejsi krupnuti pri povoleni a rozjeti se seslapnute brzdy... jakoby "zamrzla" a uvolnila se....ale obcas to udela i pri NEbrzdeni.
dnes jsem jela v kolone, stale na "jednicku" a od prave kola opet zvuky, jakoby se sypaly kulicky...ale spise to bylo krupani.
to same na zpatecku ...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
taky si to myslim... ted uz v tom lehounce krupe i za normal jizdy
Hoj Katy
Rýchla výmena !
Inak si tvoje autíčko užije odťah!!!
jak moc rychla.... ? a proc odtah? s homokinetakem se da nejakou tu chvili jezdit... i kdyz je uplne off.
ale neboj, snad pristi tyden uz se odveze k "doktorovi".
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Praveze Katy moc neda...zalezi na mire poskozeni, ale ja na to jednou dost doplatil, dodnes jak slysim lupnuti v predni naprave, tak mi projede mraz po zadech...
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Katy píše:
taky si to myslim... ted uz v tom lehounce krupe i za normal jizdy
Hoj Katy
Rýchla výmena !
Inak si tvoje autíčko užije odťah!!!
jak moc rychla.... ? a proc odtah? s homokinetakem se da nejakou tu chvili jezdit... i kdyz je uplne off.
ale neboj, snad pristi tyden uz se odveze k "doktorovi".
Tak ked je homoklb uplne of tak je auto nepojazdné a jedine lano a ťahať ! Odťahovka u teba asi nééé Neviem kto by to naložil A ver tomu že tá bezmocnosť na ceste je otras! ja som to zažil na Felde 250km od domu a menil som to v jednom ČSAD.