Zdravím všechny, do rodiny přibylo "nové" UNO, je to Logo 1,0 r.92. Je z Itálie a podle mne v nevídaném stavu, spodek jako nový, barva na nápravnicích netknutá, všude ještě nálepky z výroby, na tacho má 50tkm a podle stavu bych tomu i klidně věřil. Měl bych několik dotazů, jelikož nemám manuál:
- přepínač blikačů - nevrací se automaticky zpět, je to závada nebo to tak prostě UNO má ?
- topení - topí na sklo a dolů, ale z prostředních výdechů fouká stále studený vzduch. Je to tak správně nebo je špatně nějaká klapka ? Na co je tam kolečko AIR? Nějak jsem správně funkci topení nepochopil.
- kde se nachází řídící jednotka centrálu ? Lze k ní zapojit DO např. od Jablotronu ?
Děkuji za odpovědi
Uno-pár dotazů nového majitele
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
Re: Uno-pár dotazů nového majitele
Ja mam logo r.93 a tiez mi kuri iba na skle a dole ale packy na blinkre sa vracajupeetan píše:Zdravím všechny, do rodiny přibylo "nové" UNO, je to Logo 1,0 r.92. Je z Itálie a podle mne v nevídaném stavu, spodek jako nový, barva na nápravnicích netknutá, všude ještě nálepky z výroby, na tacho má 50tkm a podle stavu bych tomu i klidně věřil. Měl bych několik dotazů, jelikož nemám manuál:
- přepínač blikačů - nevrací se automaticky zpět, je to závada nebo to tak prostě UNO má ?
- topení - topí na sklo a dolů, ale z prostředních výdechů fouká stále studený vzduch. Je to tak správně nebo je špatně nějaká klapka ? Na co je tam kolečko AIR? Nějak jsem správně funkci topení nepochopil.
- kde se nachází řídící jednotka centrálu ? Lze k ní zapojit DO např. od Jablotronu ?
Děkuji za odpovědi
fiat uno logo 1.1 fire