Uno-pár dotazů nového majitele

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
peetan
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Uno-pár dotazů nového majitele

Příspěvek od peetan »

Zdravím všechny, do rodiny přibylo "nové" UNO, je to Logo 1,0 r.92. Je z Itálie a podle mne v nevídaném stavu, spodek jako nový, barva na nápravnicích netknutá, všude ještě nálepky z výroby, na tacho má 50tkm a podle stavu bych tomu i klidně věřil. Měl bych několik dotazů, jelikož nemám manuál:
- přepínač blikačů - nevrací se automaticky zpět, je to závada nebo to tak prostě UNO má ?
- topení - topí na sklo a dolů, ale z prostředních výdechů fouká stále studený vzduch. Je to tak správně nebo je špatně nějaká klapka ? Na co je tam kolečko AIR? Nějak jsem správně funkci topení nepochopil.
- kde se nachází řídící jednotka centrálu ? Lze k ní zapojit DO např. od Jablotronu ?

Děkuji za odpovědi
Reklama

DutchDixon
Začátečník

Re: Uno-pár dotazů nového majitele

Příspěvek od DutchDixon »

peetan píše:Zdravím všechny, do rodiny přibylo "nové" UNO, je to Logo 1,0 r.92. Je z Itálie a podle mne v nevídaném stavu, spodek jako nový, barva na nápravnicích netknutá, všude ještě nálepky z výroby, na tacho má 50tkm a podle stavu bych tomu i klidně věřil. Měl bych několik dotazů, jelikož nemám manuál:
- přepínač blikačů - nevrací se automaticky zpět, je to závada nebo to tak prostě UNO má ?
- topení - topí na sklo a dolů, ale z prostředních výdechů fouká stále studený vzduch. Je to tak správně nebo je špatně nějaká klapka ? Na co je tam kolečko AIR? Nějak jsem správně funkci topení nepochopil.
- kde se nachází řídící jednotka centrálu ? Lze k ní zapojit DO např. od Jablotronu ?

Děkuji za odpovědi
Ja mam logo r.93 a tiez mi kuri iba na skle a dole ale packy na blinkre sa vracaju
fiat uno logo 1.1 fire
peetan
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peetan »

Opravdu nikdo neporadíte, kde najdu ŘJ centrálu ??
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Uno fouká jen na sklo nebo na nohy, a to s tím přepínačem světel: některé uno to má a některé to nemá (nebo je to v háji)
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
liborko
Všeználek

Příspěvek od liborko »

to aut.vypínání blinkrů měly všechny unka,stačí shodit volant a ten plastík co to vypíná( je na volantě hned u tisíci hranu) trochu přihnout nebo podložit a bude zas OK,no a ten centrál tam by měly být dva relé od centrálu a žádná řj,ale zapojit dálkáč by neměl být problém
peetan
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peetan »

Díky, už jsem to našel, je tam opravdu pro centrál ŘJ a bez jakýchkoli úprav jde vyměnit za ŘJ s DO - od slovenské firmy Molpir - M-DO2-RC, bohužel tato jednotka je na rozdíl od různých LEGENDů, JABLOTRONů apod. trochu dražší - ale zase není třeba vůbec nic upravovat - pouze vyměnit.
Odpovědět

Zpět na „Uno“