chcem sa spytat:
1.pri otoceni klucikom mi svieti len :dobijanie,mazanie, vstrek a symbol imobiliz. (vstrek a kluc po chvilke zhasnu) a rucna.
nemala by nabehnut aj kontrolka chyb motora a potom zhasnut.
2.nesvieti mi kontrolka stret.svetiel. dialkove svietia.
neviete niekdo aky typ ziarovky je v kontrolkach? ked rozoberiem palubovku tazko potom pojdem do obchodu
3.zo stredneho panela mi svietia iba vystrazne smerovky(trojuholnik)
ostatne vsetko nesvieti. maju byt podsvietene vsetky tlacitka?
ked zapnem svetla, svietia mi len budiky a ten trojuholnik.
stredny panel je cely tmavy, tmava je regulacia svetiel a regujacia jasu osvetlenia budikov.
co ma a co nema svietit?
4.vzadu ked otvorim 5 dvere mi nesvieti nic. je tam niekde svetlo?
5.ako je to s osvetlenim palubnej skrinky ?
6. v manuali som nasiel funkciu follow me.
funguje niekomu? ja som to skusal mne nejde.
dakujem
-----------------------------------------
Palio 1,6 16V
Osvetlenie interieru a palubovky
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
ad.1:vstrek je řídící jednotka takže OK
ad.2:nejdřív si je kup v autodílech-mají katalog
ad.3:svítit má všecko pohledej na fóru už se to tu řešilo je tam i návod
ad.4:světlo je vlevo myslím že sufitka
ad.5:taky sufitka ale svítí až zapneš obrysovky
ad.6:nemám manuál co to je FOLLOW ME
zdarec
ad.2:nejdřív si je kup v autodílech-mají katalog
ad.3:svítit má všecko pohledej na fóru už se to tu řešilo je tam i návod
ad.4:světlo je vlevo myslím že sufitka
ad.5:taky sufitka ale svítí až zapneš obrysovky
ad.6:nemám manuál co to je FOLLOW ME
zdarec
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
1. kontrolka vstrekovania je aj kontrolka chyb motora. Takze je to OK. Inac by mali svietit aj ABS a Abag, takisto by mali po chvilke zhasnut :0)
2. neviem
3. regulacia jasu a svetiel svetit nema, aspon u mna nesveti. Skontrolujes to jednoducho vytahnutim celeho panelu - je to len na zarazkach. Stredny panel ma svietit, zrejme mas chybu v privodu stavy k tlacitkam, nakolko vsetky tlacitka sa asi naraz nevypalili. Panel s tlacitkami sa da v pohode vytahnut a skontrolovat, niekde na web-u je manual. Inac cele to je na zarazkach, chce to len trochu sikovnosti a tenky sroubuvak.
4. nalavo nad krytom naradia je svetlo
5. pri zapnutych stretavackach ma svietit
6. to je manual na MKII - ked som spravne pochopil. Na MKI tieto vecicky nefunguju :0(
2. neviem
3. regulacia jasu a svetiel svetit nema, aspon u mna nesveti. Skontrolujes to jednoducho vytahnutim celeho panelu - je to len na zarazkach. Stredny panel ma svietit, zrejme mas chybu v privodu stavy k tlacitkam, nakolko vsetky tlacitka sa asi naraz nevypalili. Panel s tlacitkami sa da v pohode vytahnut a skontrolovat, niekde na web-u je manual. Inac cele to je na zarazkach, chce to len trochu sikovnosti a tenky sroubuvak.
4. nalavo nad krytom naradia je svetlo
5. pri zapnutych stretavackach ma svietit
6. to je manual na MKII - ked som spravne pochopil. Na MKI tieto vecicky nefunguju :0(
Palio Weekend, 1.2, 75k - minulost :) => Peugeot 307 1.6
Punto II, 1.2, 44 kW
Punto II, 1.2, 44 kW
Taky jsem měl problém s osvětlením ovladačů topení. Šroubovákem se vytáhne panel a tam jsou žárovky, které jsem vyměnil. Pak jsou dva šroubky, které je nutno vyšroubovat a vytáhnout pomocí šroubováku tlačítka mlhovek a vyhřívání zadního skla. Tam se žárovky musí letovat, ale když jsem přepájel všechny spoje, tak fungují jak mají. Dále jsou zase dva šrouby k plast u rádia a taky oddělej šroubovákem ovladače vzdálenosti světel a podsvícení přístrojovky, je tam ještě jeden šroub, který se mě podařilo ulomit.
osvetlenie-vypinace
takze vsetko som rozobral, spodny panel mi svieti. stredny panel mi raz svieti, raz nie, niekde bude chyba v kontakte.
horsie je ze vypinace- na zadnu hmlovku, vyhrievanie zadneho okna a vnutorneho obehu klimy su nefukcne. chyba mi v nich taky kusok drotika -co je na lavej strane.
mam niekde sancu kupit tieto vypinace? alebo mam hladat nejaku nahradu?
horsie je ze vypinace- na zadnu hmlovku, vyhrievanie zadneho okna a vnutorneho obehu klimy su nefukcne. chyba mi v nich taky kusok drotika -co je na lavej strane.
mam niekde sancu kupit tieto vypinace? alebo mam hladat nejaku nahradu?