nahradne diely

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
igok
Začátečník

nahradne diely

Příspěvek od igok »

Caute cromisti! Uz 11 rokov jazdim Cromu 2ie ale s velkym zaprenim som sa rozhodol kupit si nieco konstrukcne novsie (ale nova Croma to rozhodne nieje, nieje mi sympaticka). Za tych 11 rokov som jazdil jednickové a dvojkovú Cromu 2 ie (rocniky 88, 89, 90 a 95). Prvé dve Cromy som neopravitelne rozbil, neopravoval so ich lebo cele auto bolo lacnejsie ako nahradne diely na opravu. Zato som ich cele vlastnorucne rozobral na prvocisla , takže momentalne mam doma celkom slusnu suciastovu zakladnu. Vzhladom na to ze ja uz s Cromou koncim tak by som rad ponukol vsetky nahradne diely ktore doma mam ostatnym nadsencom Cromy. Susiastky ponukam za symbolicke ceny pripadne len za odvoz. Zoznam nezverejnim, je toho moc ale za opytanie nic nedate. Ak by chcel niekto len technicku radu pripadne pozicat specialne naradie (zopar som si ich dal vyrobit) mozete ma kontaktovat. Mam dokonca na DVD soft EPER s databazou nahradnych dielov a cennik platny v roku 2003 ( pre orientaciu to staci) na auta fiat group.
Moj kontakt: igok@post.sk alebo do prace igok@hcp-sk.com
Reklama

Szozda
Začátečník

Příspěvek od Szozda »

Čau igok,měl bych zájem o přední nárazník.
Mám Lancii Themu a ten můj už je hodně domlácený.Vím určitě,že to pasuje,bo u nás v Lancia klubu to má pár lidí právě z Cromy,ale nevím který rok.To bych si upravil,není problém,jen aby byl v dobrém stavu.Mám rok 1989.
A ještě jedna věc: 29.7.-5.8. jedu na dovolenou na Senec-Sl.jezera,takže kdyby jsi ho měl,není problém si pro něho zajet.Pezinok trochu znám,manželka tam má tetu.
Takže jestli máš,ozvi se mi,prosím - szozda@seznam.cz Obrázek
Lancia Thema 2.0i.e.
Lancia Delta II 1.6
www.lanciaklub.cz
igok
Začátečník

nahradne diely

Příspěvek od igok »

cau , vcera som ti odpovedal na email, ak si to nedostal daj mi vediet cez forum
Szozda
Začátečník

Příspěvek od Szozda »

Čau,poslal jsem ti mail
Lancia Thema 2.0i.e.
Lancia Delta II 1.6
www.lanciaklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Croma“