DISKUZE - motor 1.4 16V (70kW)

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Telly
Začátečník

DISKUZE - motor 1.4 16V (70kW)

Příspěvek od Telly »

Zdravím všechny fiatisty! Nemáte někdo infot o tomto modelu 1.4 16V, případně i zkušenosti? Mám dojem, že se u nás vůbec neprodává...? S tím výkonem to musí být poměrně dynamické! Otázka, jaká je spotřeba, atd...
Tak se mějte a mnoho letních kilometrů přeju!
Punto 1,2 16V, 5dv., 2004
Reklama

Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinezcze »

Ahoj, pokud se nepletu tak ten typ mam ja :wink: Dynamicky je to dost, a spotrebu mi palubni pocitac pise na 7,2, takze pocitam tak tech 8, ale ja na to dost slapu, kdyz jsem to kupoval, tak to tam psalo spotrebu 6 :D Kdyz jsem ho u nas shanel tak jsem nemel zadnou sanci, nektere jsem nasel v nemecku, ale nakonec ho mam ze slovenska, jedna se o limit. serii a vyrobylo se jen 5000 kusu asi pro 20 zemi.
Telly
Začátečník

Příspěvek od Telly »

Tak to mě těší, že někdo jej má :) Mám právě možnost jej koupit, tak o tom uvažuji... Asi do toho půjdu, ta spotřeba ujde. A co technicky, nějaké vážnější poruchy, resp. dají se sehnat náhr. díly na ten motor(když tady téměř není)?
Punto 1,2 16V, 5dv., 2004
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Já ho chci taky :lol: :lol: ten motor až zase takový vzácný není,Montuje se do Stila a teď nově do Brava a se šestikvaltem. :wink:
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinezcze »

Mam to auto 3 mesice a zatim vse v poho, takze jsem neshanel zadny nahradni dili a ani nebyly zadny opravy.
to standor: ja tam mam taky sestikvalt :wink:
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“