Demontáž přístrojové desky
Moderátor: peta.smolik
Demontáž přístrojové desky
Prosím o radu. Jsem hrdým majitelem Fiat Palio Weekend velice krátkou dobu a již se mi přohodilo, že musím vyměnit spálenou žárovku, která osvětluje přístrojovou desku. Nikde jsem však nenašel žádné šrouby a nevím, jakým způsobem se ke spálené žárovce dostanu. Poradí někdo ?
- Reklama
Pod plastem seřizování světlometů a jasu přístrojů je ještě šroubek.
Příchytky kolem panelu okolo přístrojovky jdou dost těžko. Horní jsou vyhnuté nahoru a spodní zase dolů. Vlastní přístrojovku pak drží 2 imbusy vel. 3 a je nutno odpojit i náhon tachometru. Doporučuji vyměnit všechny žárovky podsvícení najednou a kontrolku parkovacích světel.
Příchytky kolem panelu okolo přístrojovky jdou dost těžko. Horní jsou vyhnuté nahoru a spodní zase dolů. Vlastní přístrojovku pak drží 2 imbusy vel. 3 a je nutno odpojit i náhon tachometru. Doporučuji vyměnit všechny žárovky podsvícení najednou a kontrolku parkovacích světel.
tu je to rozobratie tej prístrojovky aj s obrázkami http://autocentrum.pl/paliosiena/porady/por8.htm želám veľa úspechov pri rozoberaní.
Všem děkuji za rady. Abych se ale přiznal, zkoušel jsem to rozebrat tenkým šroubovákem, ale nějak to pevně drží a nešlo mi to, a taky jsem měl strach více zatlačit, abych náhodou něco neulomil. Každopádně děkuju za rady. Snad příště najdu více odvahy a budu to zkoušet znova. Zatím se musím spokojit s tím, že mi svítí jenom levá část přístrojovky