Klimatizacia a cukanie
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Klimatizacia a cukanie
Ahojte, chcem sa spytat ze ked nastartujem a po chvili pustim klimu tak pocujem take cukanie ako keby spinalo klimu, asi tri krat to cukne, a ta klima sa mi zda ze trochu slabo chladi, cim to moze byt? Dakujem
Multipla JTD 2003, 85kW; Bravo 1.8 16V GT
- Reklama
rozebrat si to můžeš sám,pokud si nevěříš tak raději v servisu.Co to stojí nevím.S množstvím média to nemá nic společného.Bud to funguje ,nebo vůbec ne.Pokud je tam málo tlaku tak se klima nespustí vůbec.Zkus stisknout plnící ventil klimy.Funguje stejně jako ventil na kole.Pokud je tam dobrý tlak , tak to musí pořádně fouknout
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Při upoštění ventilu ale dávej pozor, protože pokud v tom máš kontrastní látku, tak bys mohl dopadnout jako krotitelé duchů a můj kolega v práci. Když to zkoušel, tak ho to ohodilo takovou svítivě zelenou barvoudarko píše:rozebrat si to můžeš sám,pokud si nevěříš tak raději v servisu.Co to stojí nevím.S množstvím média to nemá nic společného.Bud to funguje ,nebo vůbec ne.Pokud je tam málo tlaku tak se klima nespustí vůbec.Zkus stisknout plnící ventil klimy.Funguje stejně jako ventil na kole.Pokud je tam dobrý tlak , tak to musí pořádně fouknout
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
je to nedostatek chladící kapaliny při zápnutí kompresor udělá podtlak a nizkotlaká ochrana vypne automatycky cklimatizaci je pořeba se npichnout na okruch a zjjistit to přesně pokud tam bude málo chladiva je potřeba najít únik příčin může být jhodně pokud máš něco kolem R 2000
tak to bude sežranej chladič klimatizace začíná být porezní a je nutná výměna cca 6000 kdyby něco klimatizace spravuji tak se zeptej ale bez napíchnutí jsou to jenom dohady stím že by byla vadny spojka ani neuvažuj
tak to bude sežranej chladič klimatizace začíná být porezní a je nutná výměna cca 6000 kdyby něco klimatizace spravuji tak se zeptej ale bez napíchnutí jsou to jenom dohady stím že by byla vadny spojka ani neuvažuj
Multipla 1,9JTD 2001 110PS
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mám rok 1999 a chladič mi odešel... Novej byl za 4500. S prací a naplněním to vyšlo něco přes 6000...Piml píše:je to nedostatek chladící kapaliny při zápnutí kompresor udělá podtlak a nizkotlaká ochrana vypne automatycky cklimatizaci je pořeba se npichnout na okruch a zjjistit to přesně pokud tam bude málo chladiva je potřeba najít únik příčin může být jhodně pokud máš něco kolem R 2000