DISKUZE - cisteni autosedacek
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE - cisteni autosedacek
zdarek putrebuju radu cim vicistit auto sedacky od spiny sou zasli please poradte dikes
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vyluxovat a pak jak psal Vencapunto prodávají čistící spray na čalounění - ten nastříkáš rozetřeš houbičkou. Necháš zaschnout a pak stačí jen znova vyluxovat. Alespoň takhle to dělám já
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
odpoved
taky sem uz kupoval nejakej ten prostredek ale stal za hovno tak bych rad nejakej tip abych zas nenaletel
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
a zkousel uz nekdo vycistit sportovni sedacky ??? tu latku jejich takovou tenkou ???
bych to potrebovala... zatim jsem to drive doma vzala praskem pracim a vodou,ale nic moc a chtela bych to zavest do firmy na profi vycisteni, tak aby nebyly treba misto cervene , ruzove
bych to potrebovala... zatim jsem to drive doma vzala praskem pracim a vodou,ale nic moc a chtela bych to zavest do firmy na profi vycisteni, tak aby nebyly treba misto cervene , ruzove
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
kamarad to delal kartackem a vanisem. a cajk na cerveny sedakyKaty píše:a zkousel uz nekdo vycistit sportovni sedacky ??? tu latku jejich takovou tenkou ???
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná práce vysávat obyč vysavačem voduKaty píše:vanish mame doma taky,ale tekuty..a pisou tam , ze nanest,vetrit a vysat - jenze jsem tak delala domakousek sedacky a odesel vysavač
(teda pak se rozchodil,az ta vlhkost vyschla)
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky