Výběr vhodného Ducata
Moderátor: peta.smolik
Výběr vhodného Ducata
Ahoj přátelé, majitelé Ducato, obracím se na vás s radou, názorem na situaci. Mám dodávku 2.3 88kW, rv. 2007, mám ji již 12 let a jsem spkojený uživatel značky, je to maxík 17 m3 a takovou potřebuji. Jezdí víceméně kolem komína, s ročním nájezdem cca 20 000 Km, více ne, vozím svojí zahradnickou produkci a auto zkrátka trpí, vlhkost apod. Jsem před rozsáhlými investicemi, servo, spojka, převodovka, plus případné vyvaření. Prostě už je znát, že mu je 17 roků. Přál bych si nové (mírně použíté), jenže, jaký model, rok, na co su dát pozor, co si přát a co ne? Nepotřebuji vysoký výkon, jezdím kolem komína, po městě. Uvítám nízkou spotřebu a potřebuji skříň 17 m3. Jaký motor ano, jaký ne v rámci volby? DPF, Ad Blue, spotřeba? Vidím spoustu variant 2,3 mjet s dpf, případně s Adblue a neumím se zorientovat, prosím o radu. Investičně v rozsahu 200-500 tis Kč, jsem ochotný dát, když získám ideální variantu pro mě s nízkou spotřebou a vysokou spolehlivostí, většinou jedu jízdy ve stylu studený motor - 10 km jízda a potom zase stání. Anebo je dnes situace s novějšími vozy tak tristní, že mám raději investovat a opravovat?
- Reklama