Uplne prva fotka, ked este nebolo moje:

Dalsie "vikendove":

A dnesna, konecne je oficko moje aj na znackach

Fotene mobilom, tak sorry za nie uplne presnu vernost farieb

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Arrow79 píše:No, ak ti mam pravdu povedat, tak ani moc netusim co pozreli. Nakukol do motora, dali ho na zdvihak a pozrel podvozok, zhodil kolesa a pokrutil napravami a to bolo z mojho laickeho pohladu vsetko. Ocakaval som od toho viac, priznavam. Pravdepodobne ide aj o technika, ktoreho "vyfasujes". Ale zas, co by som chcel za 149Sk?Ako som pisal, zajtra pojdem na realny test tlmicov a uvidime co dalej. Nasiel som v akcii tlmice QH, plynove.. ak kupim vsetky 4 tak jeden z lacnejsieho paru je za korunu, tak ma aj s 10% zlavou vyjdu dokopy na cca 6300Sk. Ale ci budem kupovat komplet vsetky alebo len predne zistim zajtra. Jo, jedna pekna utecha je tento model:
No, este ma caka kontrola riadenia (to uz budem riesit vo fiate vo ZV alebo v Lovinobani), oprava ostrekovacov (zistil som, ze ked ostrekuje predne sklo, tak zaroven aj zadne), rozobratie zadnych lavych dveri (nieco tam hrka, ked je zima, pri teple menej) a tot zatial asi vsio z drobnosti
Edit: este som neodpovedal, na PC ho asi tiez nedavali, normalne stoji v BB Fiate pripojenie na PC od 800 - 2000SK podla toho o aku kontrolu sa jedna..
lada68 píše:Jak si spravil to navíjení pásu.Taky mi to špatně navíjí.Díky za odpověd.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |