No tak som si precital o tej m32 prevodovke na opel forach, ostatnych fiat forach a podobne a je to velmi ,,srandovne,, vlastne doslova komedia cela ta prevodovka, ok, no dobre neviem nakolko schopnych ludi je tu, lebo na niektorych inych forach je to zivsie ale skusim tu rad za radom...
1, čo s tou prevodovkou odporucate? Prevody idu ztuha mam pocit ako keby som neradil na osobnom aute ale na autobuse alebo ivecu, je to normal pri crome? Alebo treba vymenit olej ? (no ten 100% mam v plane menit) co s celou tou prevodovkou? Do trojky zaradi len v podotackach a drzi ju tam len pri konstantnom pridavani plynu , pri patke obcas zacvaka ked ju preradim...takisto do trojky to ide cez skripavy zvuk zaradit.... Myslite ze su loziska k.o synchrony k.o. alebo by to este teoreticky mohla byt suvislost s olejom ze ide na sucho? Lebo viem ze olej sa na tej prevodovke nemenil....
2, svetla : ako fajn ze mi tu niekto poradil ze mam ist do servisu, je to rada nad zlato no, ale pokial akoze niekto vie kde sa nachadza srob, spona je mi jedno co , cim sa meni vyska svetiel bol by som rad keby to napisal
3, okna : chyba synchronizacie : docital som sa o tej hlaske ze sa nastavuje danim okien dole na 5 sekund a hore na 5 sekund , vsetky postupne a malo by sa to nastavit, evidentne to ale nefunguje, kluc otoceny na ON
4, vykricnik : park helping off : o zadnych senzoroch som sa docital ze takisto je to fiat standard a radi odchadzaju, som zvedavy co vypise diag ked pride, ze ktory...
5, abs unavailable, esp unavailable, hill holder : vtipna tema fiatu , najcastejsie sa spomina prave zadne koleso opat chyba od vyroby , kazdopadne ale niektori mali tento problem po vymeneni baterie resp alternatora...hmm tak si asi opat pockam na diag a sice aj ked niektorim ukazalo chybu v pravom zadnom kolese nakoniec to bola baterka......

neviem uz fakt ci sa mam smiat....
6, ASR off : tu si budem musiet tiez pockat co mi napise diag
7, polamane klucky : mam v plane vymenit zadne za predne, vie mi niekto povedat ako dam dole tie tapacire dveri? sroby viem kde sa nachadzaju, ked ich dam dole aky je pristup ku kluckam a na akom principe sa vymienaju / drzia?
8, palubny pocitac : chybajuce data o okamzitej, priemernej, dojazd a pod... moze mat suvis s ASR , odkedy napisalo ASR chybu nejdu tieto info + nejde tachometer + plus nejde automaticke zamykanie dveri pri jazde.......to uz cele je nonsens
9, osvetlenie v aute : netusim co s tym , cele auto je tma, ani osvetlenie dveri nefunguje nic tma vo vnutri....skusim sam prezriet poistky ak nic,elektrikar, ma niekto schemu poistiek?
10, cele to je nocna mora, jedine co sa da pochvalit je dizajn ktory sa mi celkom paci a spotreba nafty, inak cele zle