DISKUZE - orig. subwoofer do kufru MK2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
DISKUZE - orig. subwoofer do kufru MK2
ahojte, nemate nekdo naprodej orig. subwoofer pro mk2 nebo nevite kde by se dal koupit?
- Reklama
Re: orig. subwoofer
Jeden doma mam...pisni na emailxmd píše:ahojte, nemate nekdo naprodej orig. subwoofer pro mk2 nebo nevite kde by se dal koupit?

Punto Sporting 1.2 16V MkII
Malé a slabé !!! italové se stim moc nepoprali!!!eroz píše:to je to, co sa dava na lavy bok v kufri???? lebo ja tiez uvazujem o jeho kupe tak sa xem opytat ako to hra? a to je cele aj s tym plastom?! lebo ja tam ziadnu predpripravu nemam

urob si vlastný !
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
lenze vies ja kufor dost vyuzivam a nemozem si tam natrepat bendu na pol kufra
aj ked bolo by to asi fajn... preto uvazujem o originaly.... je to naozaj take slabe?! ja som neni ziadny audiofil ani sa nepotrebujem chvalit ako mi to vytlaca okna, proste len nech mi to hra trochen lepsie 

mkII 1,9 JTD - cuore sportivo
moja reč!!!ygzo píše:No nehra to skoro nijakLepsie ako nic, ale myslel som si ze to bude hrat silnejsie. Ale ja som to mal namontovane v aute. Inak by som to nekupoval. Radsej nejaky iny lacny subac.
skús využiť priestor! ako je origuš subáč ! dať bukasovú dusku na stojáka do ľavého boku kufra očaludniť! dať asp. 21"sub. a hotovo !
ja to idem tak riešiť . nam síce MK1 ale MK2 je podobné
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
potom treba poslat foto!!!!! necham sa inspirovatmajco píše:Chce to len sa s tým pohrať ! ja už po veeroch vyrábam kartonové šabony! Basák som zohnal dvojcievkový Kenwood tak uvidím!

a keby si dam normalne repro (nejake 3-pasmove magnaty) na kazdu stranu??? to by tiez nemuselo byt zle

alebo lepsie dat subaky 2

lebo ja mam rad sumernost

eroz píše:potom treba poslat foto!!!!! necham sa inspirovatmajco píše:Chce to len sa s tým pohrať ! ja už po veeroch vyrábam kartonové šabony! Basák som zohnal dvojcievkový Kenwood tak uvidím!![]()
a keby si dam normalne repro (nejake 3-pasmove magnaty) na kazdu stranu??? to by tiez nemuselo byt zle
alebo lepsie dat subaky 2![]()
![]()
lebo ja mam rad sumernost
Dva do plata stačia na MK2 ! ale záleží na tebe
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Fiaťák
majco píše:moja reč!!!ygzo píše:No nehra to skoro nijakLepsie ako nic, ale myslel som si ze to bude hrat silnejsie. Ale ja som to mal namontovane v aute. Inak by som to nekupoval. Radsej nejaky iny lacny subac.
skús využiť priestor! ako je origuš subáč ! dať bukasovú dusku na stojáka do ľavého boku kufra očaludniť! dať asp. 21"sub. a hotovo !
ja to idem tak riešiť . nam síce MK1 ale MK2 je podobné

Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
cau a ty co, uz ti dosiel ten woofer??? ak hej ako si s nim spokojny?!?Sporting 1.2 píše:majco píše:moja reč!!!ygzo píše:No nehra to skoro nijakLepsie ako nic, ale myslel som si ze to bude hrat silnejsie. Ale ja som to mal namontovane v aute. Inak by som to nekupoval. Radsej nejaky iny lacny subac.
ja to idem tak riešiť . nam síce MK1 ale MK2 je podobnéNo vyzera to ako dobry napad ale hovori ti nieco akustika? Stavba bedne je cela veda a primamutit repro k nejakej doske z botnika no neviem... Zvuky z toho sice polezu ale nie hudba a uz vobec nie basy take ake by mali. Kazdy reproduktor ma nejake parametre a od toho sa odvija objem bedne, dlzka/priemer basreflexu, vytlmenie/nevytlmenie ozvucnice atd atd
plne súhlasím do obývačky som sa s tým vyhral ale do auta také nároky nemám ! hlavne ked je to punto , a hučí tam aj anténa vo vetre! pri medaku by som to riešil ako hovoríš alebo v prípade ako ja ked potrebujem prázdny kufor!!!!Sporting 1.2 píše:majco píše:moja reč!!!ygzo píše:No nehra to skoro nijakLepsie ako nic, ale myslel som si ze to bude hrat silnejsie. Ale ja som to mal namontovane v aute. Inak by som to nekupoval. Radsej nejaky iny lacny subac.
ja to idem tak riešiť . nam síce MK1 ale MK2 je podobnéNo vyzera to ako dobry napad ale hovori ti nieco akustika? Stavba bedne je cela veda a primamutit repro k nejakej doske z botnika no neviem... Zvuky z toho sice polezu ale nie hudba a uz vobec nie basy take ake by mali. Kazdy reproduktor ma nejake parametre a od toho sa odvija objem bedne, dlzka/priemer basreflexu, vytlmenie/nevytlmenie ozvucnice atd atd

Dá sa to do boku uplne v poho! stačí purpena a vytlmiť vnútro

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Fiaťák
To eroz:
este ze si mi pripomenul. uplne som zabudol. idem tam zavolat ako to stoji
Inak necakam od toho zazrak. Ide mi len o ten spominany prazdny kufor. standardne tam budem vlacit tubu co tam mam a ked bude treba nieco odviest - tuba von a nejako prezijem na tom chrchlaku 
este ze si mi pripomenul. uplne som zabudol. idem tam zavolat ako to stoji

Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW