kontrolka brzdového obložení???
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
kontrolka brzdového obložení???
Ahoj Multipláci,
začala mi problikávat kontrolka obložení. Nesvítí však neustále, bliká a někdy i na delší dobu zhasne. Začalo to po několika aktivováni ABS na náledí. Je to náhoda, nebo to může mít souvislost?
Nemám manuál tak nevím jestli je nutná výměna destiček hned, případně kolik je tolerance.
dík za rady a multě zdar
začala mi problikávat kontrolka obložení. Nesvítí však neustále, bliká a někdy i na delší dobu zhasne. Začalo to po několika aktivováni ABS na náledí. Je to náhoda, nebo to může mít souvislost?
Nemám manuál tak nevím jestli je nutná výměna destiček hned, případně kolik je tolerance.
dík za rady a multě zdar
johan
- Reklama
-
- Začátečník
Re: kontrolka brzdového obložení???
jan johan píše:Ahoj Multipláci,
dík za rady a multě zdar
Kterápak je to kontrolka ? To mně zajímá ?.....
Díky.
-
- Fiaťák
- andreapipo
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Také mi začala problikávat, v servisu mi řekli, že je upadlý kablík od brzdových destiček, které jsou jinak opotřebené tak na 50 %, takže ještě něco vydrží. Ten kablík prý nejde opravit (jedině nové destičky - je jejich součástí), ale kontrolka už neproblikává, tak nevím co s tím udělali.
/F/I/A/T/ Multipla 1.6 100 16V, r. v. 2001
Šťastnou cestu!
Šťastnou cestu!
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No pokud byl uhnilý kabel tak ho zaizolovali:-) Občas to problikává, když se tam dostane voda či sníh. Není to moc dokonalé
andreapipo píše:Také mi začala problikávat, v servisu mi řekli, že je upadlý kablík od brzdových destiček, které jsou jinak opotřebené tak na 50 %, takže ještě něco vydrží. Ten kablík prý nejde opravit (jedině nové destičky - je jejich součástí), ale kontrolka už neproblikává, tak nevím co s tím udělali.
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR