vykon motora sa bere ako skrita zavada..?
Moderátor: peta.smolik
vykon motora sa bere ako skrita zavada..?
kupil som v bazare Fiat Brava 16 16V r.1998 ten motor nema vobec vykon uz som skusal vymenit aj vyfuk(ten bol vadny),..a nic stale to nema tah,pol roka je tam zmluva na skrite zavady da sa to auto vratit bere sa to ako skrita zavada..? nema stým dakto skusenosti..?? pls. rychlo...dik vopred
- Reklama
Podla mna urcite, ist na diagnostiku co to ukaze, moze to byt vadna lambda alebo upchaty katalyzator, ale ten sa ti neukaze na diagnostike..
A potom tam zavolat, resp. nejakou pisomnou formou but ziadat odstranenie zavady alebo uhradit naklady na opravu. ALe sprav to cim skor, nech to nemoze zvalit na teba, ze si to ty dototo...
A potom tam zavolat, resp. nejakou pisomnou formou but ziadat odstranenie zavady alebo uhradit naklady na opravu. ALe sprav to cim skor, nech to nemoze zvalit na teba, ze si to ty dototo...
-
- Fiaťák
Re: vykon motora sa bere ako skrita zavada..?
a co to zakladni, vymenit svicky a dat novy vzduchovy filtrMarShall píše:kupil som v bazare Fiat Brava 16 16V r.1998 ten motor nema vobec vykon uz som skusal vymenit aj vyfuk(ten bol vadny),..a nic stale to nema tah,pol roka je tam zmluva na skrite zavady da sa to auto vratit bere sa to ako skrita zavada..? nema stým dakto skusenosti..?? pls. rychlo...dik vopred
pak jedine dojit s tim na motorovou brzdu a zmerit vykon
pokud bude vyrazne odlisny, tak bych se pokusil s bazarem domluvit
Na diagnostike bol...nebolo zistene nic lambda sonda funguje,...katalizator a vyfuk boly prepchavane,.lebo ty kokoti s bazaru do vyfuku a katalizatoru napchali tie drotene umyvacky na riad aby to slo potichu aspon 30 ich tam bolo,..tak to bolo odstranene ale aj tak nic,..stale to nema vykon...ja už neviem co stým..
-
- Začátečník
To s tymi dratenkamy je fakt pekne svinstvo...MarShall píše:Na diagnostike bol...nebolo zistene nic lambda sonda funguje,...katalizator a vyfuk boly prepchavane,.lebo ty kokoti s bazaru do vyfuku a katalizatoru napchali tie drotene umyvacky na riad aby to slo potichu aspon 30 ich tam bolo,..tak to bolo odstranene ale aj tak nic,..stale to nema vykon...ja už neviem co stým..