Potahy na sedadla
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Potahy na sedadla
Máte někdo zkušenosti s pořizováním autopotahů do Multiply??? Máte tip na nějakou konkrétní firmu?
- Reklama
potahy
Ahoj, žádné zkušenosti s autopotahy do MULTI nemám, jen jsem chtěl upozornit na to, že pokud máš na autě boční airbagy v sedadle, měl by s tím tento potah počítat, takže pozor na levné a nebezpečné univerzály a pod. Proto jsem nechal Mulťu bez potahů. I když na zadní sedadla se dají použít asi jekékoliv univerzály, třeba i do pickupů, protože potřebuješ jen přední sedadčky (potahy).
Multi 1,9 JTd
-
- Fiaťák
Re: Potahy na sedadla
jsou firmy, ktere Ti usiji potahy na zakazkuGlobusman píše:Máte někdo zkušenosti s pořizováním autopotahů do Multiply??? Máte tip na nějakou konkrétní firmu?
co jsem se ptal, tak chteli cca 900 za jeden potah, kdyz to byl nejaky lepsi material
nebo kupovat univerzalni, protoze vsechny sedacky jsou stejne
jen opravdu pozor na bocni airbag
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Potahy
Ptám se proto, že jsem našel firmu na Slovensku, od které by potahy byly na všech šest sedadel + 6 opěrek i s vyšitým nápisem FIAT (zkusil bych to ukecat na MULTIPLA) za něco málo přes 2000 Kč. a Airbagy nemám, takže pohoda
-
- Fiaťák
Re: Potahy
hod jsem kontaktGlobusman píše:Ptám se proto, že jsem našel firmu na Slovensku, od které by potahy byly na všech šest sedadel + 6 opěrek i s vyšitým nápisem FIAT (zkusil bych to ukecat na MULTIPLA) za něco málo přes 2000 Kč. a Airbagy nemám, takže pohoda
ale je to mozne, kdyz jsem se po tom poptaval, třak jsem taky nasel jednu firmu na slovensku, meli pekny web a jejich prace vypadala docela slusne, alespon dle fotek
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Potahy
Se omlouvám
Nějak jsem se netrefil do tématu a dal to omylem jinam. Takže to napravuji a šup s tím sem
http://www.ak-autopotahy.sk/produkty.html
Nějak jsem se netrefil do tématu a dal to omylem jinam. Takže to napravuji a šup s tím sem
-
- Fiaťák
to je ono, tuhle firmu jsem taky loni nasel, kdyz jsem hledal potahyGlobusman píše:Se omlouvám
-
- Fiaťák
hromadna objednavka
a k te hromadne objednavce
moc tomu neverim
kazdy bude urcite chtit jinou barvu
jiny napis
a taky poslat do jineho koutu nasi zeme
takze spolecne by bylo asi jen to, ze pouziji jednu sablonu
moc tomu neverim
kazdy bude urcite chtit jinou barvu
jiny napis
a taky poslat do jineho koutu nasi zeme
takze spolecne by bylo asi jen to, ze pouziji jednu sablonu
-
- Fiaťák
jeste bacha na jednu vec, prostredni sedadlo v kazde rade ma i funkci stolkuGlobusman píše:Se omlouvám
sedadlo ridice + krajniho spolujezdce ma vzadu kapsu
takze tech uskali je vice
ale kdyz to nabizeji, tak snad to auto maji omerene
-
- Fiaťák
stejne, kdyz se podivas na jejich stranky a zacnes volit v druhu karoserie, tak tam vyslovene pisou, ze delaji do max. poctu 5ks sedadelAlda píše:Jasně stolek beru, ale žádné kapsy tam nemám. A co kolečko regulace bederní části opěradla? To bude asi skryto pod potahem, stejně jako regulace výšky sedadla (mám el.).
A co třeba pás předního prostředního sedadla? Abychom si toho nenechali našít x kusů a potom si tam ty díry nestříhali...
co je nad (a multipla je) tak je stejne musis kontaktovat