Byl jste už někdo na první prohlídce..? Pokud ano, chtěl bych vědět na kolik to vyšlo(stálo).

Moderátor: peta.smolik
kipon píše:Tak jsem byl na té první prohlídce... cena jen 500 Kč, ale pouze se jen na vozidlo podívali zda je vše v pořádku (kapaliny, baterka, kola a samozřejmě se podívali na počítač), doba prohlídky cca 45 minut. Jinak neměnili v autě vůbec nic ani se mě neptali zda chci vyměnit olej... To mě trochu překvapilo, ale výrobce to jen doporučuje dle servisní knížky, takže asi vše OK. Nicméně na příští návštěvě za rok už to bude jiná... Dle dotazu se budou měnit Filtry, olej a svíčky...odhadovaná cena kolem 7 000 Kč dle technika.
Jinak jezdím do servisu AF centrum v Ostravě, takže aspoň info z dalšího servisu.
Díky za předešlou odpověď...
kipon píše:Tak jsem byl na té první prohlídce... cena jen 500 Kč, ale pouze se jen na vozidlo podívali zda je vše v pořádku (kapaliny, baterka, kola a samozřejmě se podívali na počítač), doba prohlídky cca 45 minut. Jinak neměnili v autě vůbec nic ani se mě neptali zda chci vyměnit olej... To mě trochu překvapilo, ale výrobce to jen doporučuje dle servisní knížky, takže asi vše OK. Nicméně na příští návštěvě za rok už to bude jiná... Dle dotazu se budou měnit Filtry, olej a svíčky...odhadovaná cena kolem 7 000 Kč dle technika.
Jinak jezdím do servisu AF centrum v Ostravě, takže aspoň info z dalšího servisu.
Díky za předešlou odpověď...
Nazdar, ja mam 1-4 turbo a servisoval som v Todose za 175 EUR.Dano14 píše:Ahojte, nechcem zakladať novú tému, keďže už tu je príslušné vlákno zaoberajúce sa servisnými prehliadkami Fiatu Tipo. O niekoľko dní (podľa pp 16 dní do service) sa rok s rokom zíde a bude nasledovať prvá servisná prehliadka môjho Tipa Kombi 1.4 atmo. Otázka pre majiteľov Fiatov v okolí BA, kde je podľa Vaších skúsenosti najlepší servis ? Kupoval som Tipo v Grife, tak ma to láka dať tam auto aspoň na tú prvú servisnú prehliadku. V Ba sú, ak ma pamäť nemýli traja autorizovaný predajcovia poskytujúci aj servis. Grif, Autoimpex a Todos. Ceny prvej prehliadky budem ešte zisťovať, prepokladám že sa v rámci porovnania medzi týmito troma autorizovanými servismi ceny prvej servisnej nebudú nejak extra líšiť, čiže to nakoniec bude iba o osobných preferenciach. Tipo je môj tretí Fiat, predchádzajúce fiaty, GP a Punto mk1 som servisoval u známeho mechanika, čiže nejaké skúsenosti s autorizovanými servismi a ich prácou nemám. Vopred Vám ďakujem za postrehy.
Kontroloval som to po vymene. Ale toto z nejakého dôvodu robia aj u iných.. kolega má hyundai. a tiež mu to preliali. ale jeho presvedčili, že to je ok.. ja som povedal, že pre mňa je to ok, keď vidím hladinu oleja na rýske v hornej tretine. Trvalo to 2 hodky ccaDano14 píše:Ok vďaka za odpoveď. Ak sa môžem opýtať ako dlho trval celý ten proces prvej servisnej prehliadky ? Uff takže pre istotu ešte aj prekontrolovať koľko tam toho oleja dali, bol si priamo pri výmene oleja, že si si všimol nezrovnaloť alebo po výmene si to kontroloval ?
to neviem ci by som robil. strata zaruky asi nestoji za to. ja som teraz reklamoval dvere (menili zamok) a hned pozerali do knizky ci uz bola kontrola.TipoLPG píše:Dost vážně uvažuji, že kašlu na autorizovaný servis jejich "záruku" a budu auto servisovat buď svépomocí nebo v servisu ke kterému mám důvěru.
Servis Fiat je pro mě zatím jedno velké zklamání
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |