Už když jsem auto kupoval pohybovala se řadící páka . Teď bych to chtěl nějak vyřešit.
Jedná se o to že při zařazeném 1.st. při sešlápnutí plynu se hýbe páka cca 1cm dozadu, když plyn pustím 1cm dopředu.
Děla to pouze na 1.st. a 5.st. na tu 5ku to už není tak hrozný.Jiný kvalty jsou v pohodě.
VIZ. obrázek - je to lanovod z jineho auto, jen aby každy věděl o co se jedná.
Zjistil jsem že lanovod co pohybuje pákou dopřed-dozadu má v tom uložení na převodovce vůli. V tom platovym kloubu co je přidělanej k převodovce. (Nevim jak to sundat vypadá to jen naražený na kuličce)
Bohužel se mi nedaří nikde se podívat na podobny řešeni tahel, abych to okouknul, vůbec nevim jestli tam není nějaká vůle od výroby, kvůli vibracím.
Další varianta silenblok motoru asi spodní (zadní) . Celou dobu pozoruji při neutralu mírné vibrace je vidět, že se minimalně klepe venkovní zrcátko a když si dam ruku na loketku, tak je to citít, při jízdě už to je v pohodě.
Bohužel neměl jsem možnost sedět v jinem Bravu nebo Deltě v T-jetu abych to porovnal.
Děkuju za každou radu. Kdyby napsal někdo kdo ma T-jet jestli tam ta vůle je nebo ne, bylo by to super.
T-jet 88kw táhla řazení
Moderátor: peta.smolik
- Snoopy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
T-jet 88kw táhla řazení
- Přílohy
-
- tahlo.jpg (27.96 KiB) Zobrazeno 1802 x
- Reklama