motor na poprve zhasne pak uz ne
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
motor na poprve zhasne pak uz ne
ahoj, chtel bych vseobecnou radu, mam diesel ale ne fiata to asi nebude mit vliv, ale kdyz je venku pod 4 stupne tak studenej motor nastartuje ale po asi 5 vterinach zhasne a to i kdyz slapu na plyn, pak nastartuju hned podruhe a jede normalne nevite co by to mohlo delat ? děkuju předem
- Reklama
Re: motor na poprve zhasne pak uz ne
Možná blbá otázka ale používáš žhavení? Tohle dělá u starších dieslu když malo nažhavíš nebo když už jsou špatné žhaviče...
Fiat Punto Gt 1.4 i.e. TURBO
cekam az zhasne, ani dlouho nesviti, zkousel jsem zhavit i 5x za sebou a stejne ten prvni start chcipne, druhej na otoceni, mam rok 2002 1.5dci
Podle označení se jedná o motor z produkce Renault.
Závada je ve žhavící svíčce.Nejspíš je jedna nefunkční.Motor sice chytne,ale není dost prohřátý spalovací prostor a proto zhasne.Žhavící relé nepozná nefunkční žhavičku a proto můžeš žhavit jak chceš,nepomůže to.
Změř odpor žhavících svíček o podle toho se zařid.
Závada je ve žhavící svíčce.Nejspíš je jedna nefunkční.Motor sice chytne,ale není dost prohřátý spalovací prostor a proto zhasne.Žhavící relé nepozná nefunkční žhavičku a proto můžeš žhavit jak chceš,nepomůže to.
Změř odpor žhavících svíček o podle toho se zařid.
diky o vikendu promerim zhavice, mam je tam ted to bude rok.
Ano je to renault, je to me druhe auto, zena ma fiata a jsem registrovanej a dost problemu se tu vyresi tak jsem napsal sem , dekuju za rady, o vikendu to vse vyzkousim .
Ano je to renault, je to me druhe auto, zena ma fiata a jsem registrovanej a dost problemu se tu vyresi tak jsem napsal sem , dekuju za rady, o vikendu to vse vyzkousim .