Tákže dávam sem taký malý update vecí čo sa porobili s punťom od doby čo som sem písal naposledy.
Pribudol Stredový tunel z punta ELX + stropné hodiny, kúpil som elektrony R14 O.Z. Route + Nové pneu u ktorých som zvolil rozmer 165/65 ktorý sa mi tam ale nepáči tak rozmýšľam nad niečím s nižším profilom a dať auto trochu k zemi, dorobil som stabilizátory náprav + nové silentbloky, dorobil držiak na peľový filter a dal potiahnuť kapotu fóliou pretože bola taká vyblednutá že sa na ňu už nedalo dívať ...
Tento, možno budúci mesiac chcem dať konečne do kopy motor a musím vymeniť zadné tlmiče a podla toho ako na tom budem finančne by som chcel dať kompletne vyvariť podlahu a dať spraviť celolak tak dúfam že mi to vyjde

Ďalej by som chcel dať väčšie predné strmene + odchladené kotúče, predné svetlá z punta GT poprípade ak také nenájdem tak dať originály zatmaviť, dorobiť predné hmlovky + možno nárazník z GT a nejaké prkotiny okolo interiéru ako volant, manžetu riadiacej páky novú tak isto manžetu ručnej brzdy, pokúsiť sa zohnať doorboardy a dorobiť el. okná.
Tak dúfam že sa mi to všetko podarí