Connect Nav+ Update
Moderátor: peta.smolik
Connect Nav+ Update
Ahoj stiláci. Omlouvám se že zakládám nové téma o cn+ které již existuje ale je staré chci se zeptat ohledně update cn+ které jsem provedl z verze 7.5 na 12.2, po zapnutí radia klasický postup, spustilo se flashování a cca u 50% obrazovka zhasla a nic se nedělo, tak jsem radio vypnul a znova zapnul. Výsledkem je že nenaskočí ani logo fiat a obrazovka je černá a cd nelze vytáhnout a po nějaké chvílí naskočí barevné pásky jako by tam bylo něco napsáno ale obraz je rozmazaný a pak se restartuje a opakuje se celý proces znova. CD jsem tedy vytáhl rozebráním rádia a po složení radio zapojil a spustil a výsledkem je že obrazovka je černá a nic nenačte. Máte někdo zkušenost co s tím dělat?? Opravdu jsem v koncích a obávám se že jsem rádio zlikvidoval tím že jsem chtěl update. Díky předem za rady
Fiat Stilo 1.9JTD 85kw ex
Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 125kw ex
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Audi A6 Avant 2.7TDI 132kw
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
- Reklama
Re: Connect Nav+ Update
Došel jsem k dalšímu kroku. Spustil jsem znova aktualizaci Cn+ a zkoušením jsem zjistil že pokud radio zapnu tlačítkem on nebo klíčkem tak se aktualizace spustí ale je tam od samého začátku cca 20% dokončeno a po pár vteřinách se to cele restartuje a vše se opakuje, ale když při spuštění Cn+ začnu mačkat různá tlačítka nebo točit kolečkem na hlasitost tak aktualizace probíha ale skončí u 50% a znova restart. Zkoušel jsem několikrát a vždy 50% a konec. Už nevím co s tím udělat nic mě nenapadá. Verze byla 7,5 a zkoušel jsem tam dát 12.2, pak jsem vyzkoušel i 9.8, 9.9 a 11 a u všech úplně stejný problém. Mám doma ještě jedno radio Cn+ jenže od něj nemám kod a při zapnutí po mě chce MASTER CODE. Jestli se to dá odkodovat budu rad i za tuto radu
Fiat Stilo 1.9JTD 85kw ex
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Re: Connect Nav+ Update
musis to napalit na najmensiu rychlost napr 3-4 a na kvalitne cd.ak nemas k tomu druhému kod.tak ked das prepalit na najnovsi soft,tak ta nebude pytat potom kod.ani ja som namal kod a pri preflashovani to potom nepytalo.ondrasdnb píše:Došel jsem k dalšímu kroku. Spustil jsem znova aktualizaci Cn+ a zkoušením jsem zjistil že pokud radio zapnu tlačítkem on nebo klíčkem tak se aktualizace spustí ale je tam od samého začátku cca 20% dokončeno a po pár vteřinách se to cele restartuje a vše se opakuje, ale když při spuštění Cn+ začnu mačkat různá tlačítka nebo točit kolečkem na hlasitost tak aktualizace probíha ale skončí u 50% a znova restart. Zkoušel jsem několikrát a vždy 50% a konec. Už nevím co s tím udělat nic mě nenapadá. Verze byla 7,5 a zkoušel jsem tam dát 12.2, pak jsem vyzkoušel i 9.8, 9.9 a 11 a u všech úplně stejný problém. Mám doma ještě jedno radio Cn+ jenže od něj nemám kod a při zapnutí po mě chce MASTER CODE. Jestli se to dá odkodovat budu rad i za tuto radu
fiat croma 1.9jtdm 88kw