mám dotaz, se chci zeptat jestli by šlo dát Turbo na Fiat Bravo I 1.4 12V, jsem jednou večer přemejšlel jestli byto šlo udělat a projížděl jsem i Googl a nic sem kloudnýho nenašeltak, jestli to už někdo skoušel tak byl bych rád za každou radu.

Moderátor: peta.smolik
ty mas teda napady... ten motor je sam o sebe nepodarok fiatu..Bravotak píše:Nazdárek Fiatťáci
mám dotaz, se chci zeptat jestli by šlo dát Turbo na Fiat Bravo I 1.4 12V, jsem jednou večer přemejšlel jestli byto šlo udělat a projížděl jsem i Googl a nic sem kloudnýho nenašeltak, jestli to už někdo skoušel tak byl bych rád za každou radu.
ten je v super stavu a nemá ani najeto 100 000Kmamiga píše:ty mas teda napady... ten motor je sam o sebe nepodarok fiatu..Bravotak píše:Nazdárek Fiatťáci
mám dotaz, se chci zeptat jestli by šlo dát Turbo na Fiat Bravo I 1.4 12V, jsem jednou večer přemejšlel jestli byto šlo udělat a projížděl jsem i Googl a nic sem kloudnýho nenašeltak, jestli to už někdo skoušel tak byl bych rád za každou radu.predaj,alebo daruj.. lebo 1.4 su nechcene auta a kup 2.0 20v,ked chces vykon
jo jo, já jsem právě myslel žeby to šlo z něčeho namontovat nebo nějak udělat, ale sem rád za každou radupanaman1 píše:SAMOZREJME ZE SA DA DAT...ale cenovo je to uplne nerentabilne...za tu sumu si kupis druhe auto aj s turbom...takze pravdepodobne by si potreboval nove zvody, turbo, nejake kovane casti do motora, riadiacu jednotku. kedze asi je problem zohnat kovane casti na tento motor tak vyroba u niekoho...takze tak 2-4tis EURO? taky moj odhad...a aj tak by to nemuselo byt uplne ono..
ja ja to byl jen nápad jsem jen tak přeméšlel, to není že to musím udělatpanaman1 píše:v super stave moze byt. ale nieje iste ci ten motor vydrzi tie tlaky ktore su na turbomotoroch. takze nad tym ani nerozmyslaj...minimalne je to nerentabilne a kopec problemov s tym spojenych...uzivaj si motor v dobrom stave radsej...jednie ze by si chcel stavat auto na zavody....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |