Nefunkčnosť rádia, riešenie?

Moderátor: peta.smolik

Bravak
Fiaťák

Nefunkčnosť rádia, riešenie?

Příspěvek od Bravak »

Ahojte všetci vodiči ;) Potrebujem od vás naliehavú radu.Z ničoho nič mi začalo na Fiat Bravo vyskakovať rádio.A teraz tam už ani vobec nedrží.Proste keď som rádio vytiahol a schoval a na další deň ho tam idem dávať tak keď som ho zatlačil malo by sa automaticky zacvaknúť na ten kolík alebo niečo.Len mne sa proste nechce v tom kolíku zacvaknúť ako kebyže je už ten kolík vyšúchaný alebo neviem, už som skúšal všetko možné a stále bez úspechu.Ako by ste to vyriešili vy? :( :( :( A dávať 50-100€ za nové rádio sa mi nechce keďže hento je dobré akurát tento problém, je to aj na SD aj USB nechcem sa ho vzdávať.Budem rád za každú radu.Ďakujem moc.
Reklama

panaman1
Znalec

Re: Nefunkčnosť rádia, riešenie?

Příspěvek od panaman1 »

skus skontrolovat ci sa ti nepovytiahol ten cierny ramcek okolo radia. alebo ci sati nezasunulo viac...inak bude asi zlomeny alebo vybehany ten kolok co to zacvakava..ale je divne ze znicoho nic...
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

Áno tak predsa len je vybehaný ten kolík?Ako sa to dá spraviť?Ak sa teda dá.
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

No tazko povedat..kazde radio ma ine riesenie, a ked to nevidim pred sebou tazko radit. V tom ti nikto v podstate neporadi...
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

Skusim to popisat a vysvetlit.Je to klasicke radio ako na inych autach.A ten kolik co je v paneli ktory by mal to radio zaseknut do polohynkedy funguje tak je zo spodu uplne vysuchany ale mal by tam byt nejaky zarez kedze v samotnom radiu co sa vytahuje je v tich miestach kde je kolik vyhradenw take miesto pre kolik kde sa ma to radio zaseknut pri zatlaceny.Budem rad ak pomozete a snad som vysvetlil dobre.
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

Hm...obojstranny suchy zips a prilepit...ked je vysuchany a mozno sskoro odlomeny tak s tym moc nenarobis.
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

Tak nakoniec sa kupuje iné rádio.Mám si dať na niečo pozor pri kupovaný, samozrejme či je funkčné a pod. ale mám na mysli rozmery atď.Alebo tam dostanem viac-menej hociaké rádio?
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

Rozmery by mali byt standartne. Takze asi na nic si nepotrebujes davat pozor. Dnes kupis radio za 30 euro. A na hranie dostacujuce, takze pokial neplanujes nejaku hudobnu prestavbu v aute tak uplne staci...
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

Díky moc.Takže na rozmery pozor dávať nemusím.To čo vypadá dobre?A plne funkčné tak zoberem.A zapojenie toho rádia by snáď nemalo byť zložité?
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

Nemalo by byt zlozite. Teoreticky len zapojis konektory, predpokladam ze by si tam mohol mat iso konektory. Jediny rozdial by mal byt ze ked ti nove radio nebude drzat pamat, tak prehodis zlty kabel s cervenym. Na to tam su konektory. A este problem moze byt s antenou radia, zalezi aku mas koncovku na starom a aka bude na novom...ale moze to pasovat...uvidis ked rozoberies...
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

A keď nebude pasovať napr. tá anténa dá sa s tím niečo robiť?
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

Ano da. Niekedy je priamo v baleni redukcia, a ak nie tak stoji asi 2 eura...musel by si vytiahnut stare radio a pozriet sa aku tam mas koncovku. Ale nirje to problem.
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

A kúpim to v elektre alebo len v autopotrebách?
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

Hm...najskor by som pozrel aka koncovka je na starom a aka na novom. Mozu pasovat. A ak nie tak pozriet ci je pribalena redukcia. Ale v lepsom elektre by to mohli mat. Ale ako som pisal, moze ti to pasovat.
Bravak
Fiaťák

Příspěvek od Bravak »

Som si objednal radio s eurokoncovkou tak uvidime.
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“