Dobrý večer mám alebo neviem či mám problém, chladenie funguje dobre vždycky na 90 stupnov a tam sa to drži nech robím čokoľvek, topenie tiež funguje bezchybne. Chcem mať istotu, že moje punto nie je choré na tesnenie pod hlavou ako takmer každé tak mi kamoš povedal že mam odobrať chladiacu kvapalinu a tam to bude vidno tu su jej fotky
ps ku farbe kvapaliny aby ste vedeli to auto mame 5. rok, nádobku chladiacej kvapaliny som za tych 5 rokov prvykrat otvoril ja dnes. Takže aby ste brali do uvahy aj jej vek podla udržby auta mam pocit že tuto tam liali ešte v taliansku pred 14 rokmi ... po 2. mam čiernu nadobku a podla hmatu teploty mam kvapalinu tesne pod urovnou MIN ... ked naštartujem počujem ako preteka voda cez hadice alebo niečo také ... podelte sa o svoj názor. dufam že je moj puntik v poriadku a radite mi zmeniť kvapalinu ?
Fiat Punto 2 1.2 8v 44kw - Chladenie
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Fiat Punto 2 1.2 8v 44kw - Chladenie
Fiat Punto MK.2 1.2 8V 2000/08
- Reklama
Re: Fiat Punto 2 1.2 8v 44kw - Chladenie
Rozhodnute buduci piatok mi opravar vypusti staru a da novu chladiacu kvapalinu Tesnenie pod hlavou valcou bolo menene pri GO pred 40000 km tak si myslim že je to v najvacsom poriadku
Fiat Punto MK.2 1.2 8V 2000/08