Omlouvám se, jestli sem hledal blbě , ale já fakt na prvních několika stranách nic takle obecného nenašel...
Musím se podělit o "pozitivní" zážitek: aktuálně sem s rodinou na "povinné" (já scu sních!) vypalovačce na pláži.... na Rhodosu.... jeden den sme i cestovali autobusem přes ostrov na plavbu lodí (btw, pro suchozemce je to absolutní bomba zážitek, koupačka a skákačka z lodě do křišťálově průzračné vody...) a myslím, že můžu zodpovědně prohlásit, že tady na tomhle ostrově je Pindice II.gen jednoznačně nejčastější auto na cestě.... :lovestruck:
Aji jeden či dva Climbingy sem zahlíd....
Panda II.gen - obecné vlákno
Moderátor: peta.smolik
Panda II.gen - obecné vlákno
Pandice 4x4 1.2i Climbing MR2006
- Reklama
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Panda II.gen - obecné vlákno
Když sem byl kdysi v Chorvatsku, tak sem jich taky potkával strašně moc. Hlavní výhodu bych viděl v nízký ceně, což se hodí pro půjčovny apod.
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
včera si takle jedu v Reichu po dálnici tempomat kilopade (ne pindicou... ) a najednou mě předjela pindica II.gen v holobytu - nelakované nárazníky a tak.... čili asi 1.1... leda žeby v Reichu dávali i do holobytu 1.2
sem onehdá z pinduly (dlouhý zkopec) z té naší taky vydojil asi kilošede, heč.... a předjel sem bentleje - borec tam ale asi zrovna snídal, telefonoval nebo souložil či co....
:lovestruck:
sem onehdá z pinduly (dlouhý zkopec) z té naší taky vydojil asi kilošede, heč.... a předjel sem bentleje - borec tam ale asi zrovna snídal, telefonoval nebo souložil či co....
:lovestruck:
Pandice 4x4 1.2i Climbing MR2006
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
I v CZ byly holobyty s 1.2.
50kW verze Actual. Někdy rok 2011, to se dělaly zas jednu dobu i bez serva
50kW verze Actual. Někdy rok 2011, to se dělaly zas jednu dobu i bez serva
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo