Elektrika autoradio-Panda 1
Moderátor: peta.smolik
Elektrika autoradio-Panda 1
Dobrý den, mám dotaz. Dnes ráno jsem nezapálil Pandu 1.1 r.2005, tak jsem zkusil nabít baterii (origoš) a zjistil jsem, že je kaput. V sobotu jsem totiž zapojoval anténu do autoradia Sencor, které bylo zapojeno a celý rok chodilo. Na anténě byl samozřejmě výstup jiný než který pasoval do vstupu radia. Takže jsem konektor antény rozebral , napájel trochu cínu, kolem zailozoval zapojil a vše chodilo vlastně až do dnešního rána Rád bych, kdyby někdo poradil jestli jsem ji nepomohl do věčných lovišt vlastní pomocí abych věděl až dám novou a zapojím opět rádio se nestalo to samé, samo po delší době než 2 dni .
- Reklama
Re: Elektrika autoradio-Panda 1
original baterka ti vydrzala 9 rokov, to je fajn, mohla odist aj starobou.
pre istotu ale premeraj kludovy odber na tej novej baterke, cca 20mA je dobry prud, 100mA a viac uz je vela.
radia sencor sa musia zapojovat cez spinaciu skrinku lebo casto vybijaju baterku.
pre istotu ale premeraj kludovy odber na tej novej baterke, cca 20mA je dobry prud, 100mA a viac uz je vela.
radia sencor sa musia zapojovat cez spinaciu skrinku lebo casto vybijaju baterku.
puntik 1,2 44kw striebro
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
Díky za radu, baterie v klidu bere 30 mA , ale při zapojení rádia už 90 mA. Napadlo mě udělat přepínač kterým budu odpojovat U/I od radia a tím nebrat tolik proudu, při nečinnosti.
-
- Začátečník
a máš to rádio zapojené správně ? plus pro paměti by mělo být na trvalé napájení a plus pro zbytek by měl být přes spínačku