Zdarec,
povedlo se mi nechat zaplou spínačku, vyndat klíček a vybít tím za odpoledne baterku. Pak start přes kabely... marně, takže roztlačení.
Od té doby nefunguje dálkové zamykání. Kontrolka na klíči bliká, takže baterka v cajku.
Centrál ručně klíčem v zámku zamkne celé auto, ale dálka nic.
Knížka "jak na to" - schéma pojistek a nevidím pojistku pro dálkový, poradí někdo?? Pro centrál je OK.
Nefunguje dálkový ovladání
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nefunguje dálkový ovladání
- Přílohy
-
- a33.jpg (202.92 KiB) Zobrazeno 5933 x
FIAT Punto 1.2 16V 5D HLX r.v.2001 (mk2)
- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: Nefunguje dálkový ovladání
nehladaj poistky!
musis s diagnostikou skontrolovat ci si riadiaca jednotka bodycomputer pameta pridane dialkove ovladania, ak nepameta alebo aj pameta a nefunguju tak ich treba nanovo priradit
pripadne skus len odpojit baterku pockat par minut a znova zapojit bateriu ci sa bodycomputer spameta, predtym aj v kluci vyber baterku a znova zaloz
odkial si? ak chces mozem ti to napravit
musis s diagnostikou skontrolovat ci si riadiaca jednotka bodycomputer pameta pridane dialkove ovladania, ak nepameta alebo aj pameta a nefunguju tak ich treba nanovo priradit
pripadne skus len odpojit baterku pockat par minut a znova zapojit bateriu ci sa bodycomputer spameta, predtym aj v kluci vyber baterku a znova zaloz
odkial si? ak chces mozem ti to napravit
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
OK, zkusím sehnat někoho s diagnostikou. Jsem z Českých Budějovic, to bude asi z ruky
Jinak překontrolovaný všechny pojistky pod volantem a v motoru u baterky a jsou v poho, vyměněna baterka v klíči a mrtvola... je to vopruz odemykat desetkrát denně tím klíčem v zámku
Jinak překontrolovaný všechny pojistky pod volantem a v motoru u baterky a jsou v poho, vyměněna baterka v klíči a mrtvola... je to vopruz odemykat desetkrát denně tím klíčem v zámku
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil jsi "párovací tlačítko"? mk1 ho má na stropě vedle snímače
- SpiritWolker
- Všeználek
na Punte 2 sa paruje len pomocou diagnostiky
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Zdar, měl jsem taky problém na Puntu a znám jednoho z Borovan (jsem taky z ČB). Má uni diagnostiku nejvyšší řady, akorát nevím jestli se tím ještě živí. Potřeboval jsem ho jenom jednou a problém mi vyřešil do 5 minut. (problém s airbagem)
Tak problém vyřešen: jak psal "SpiritWolker" tak stačilo odpojit baterku a nechat to chvilku.
Díky za rady
Díky za rady