pekne ste sa tu rozbehli, asi zase budem chodit castejsie
nooo, kedze som bol menovany a mam atmosferu, aj LPG, Tjet je proste Tjet, neni ziadnych pochyb, ze ide o lepsiu volbu, nejedna sa o ziadny problemovy motor ala VW group/TSI, z dnesneho pohladu by som si ho vybral, ale chlapci este vas tu trosku sklamem, vybral by som si ho v Delte

, mal som tu cest, proste vzadu sa to neda s bravom ani porovnat, sklapacie sedadla, posuvne, celkovo viac miesta pozdlzne, technicky je to totozne s bravom, dizajnovo vacsine sa asi bravo bude pacit viac, dizajn Delty je diskutabilny...
zase kedze auto mam od novoti, teraz uz aj s LPG samozrejme na vymenu/predaj neni, chce to trosku vediet jazdit s tou atmo jednotkou, da sa ! aj velmi dynamicky, ziadna brzda premavky, samozrejme v ramci technickych moznosti stroja, zatah je jedine v otackach, netreba sa ich bat ! na dialnici na udrzanie tempa je obcas potrebne supnut aj 4ku, kludne sa da tahat do 160 !!! 5, 6 su uz take lenive kvalty, ale dost pomozu na znizenie hluku a robia dobru spotrebu, predsalen do tych drsnych kopcov sa nejazdi stale
teraz k LPG, chlapci mam 26000km s plynom od marca 2013 a poviem to takto, skoda kazdeho km co som robil na benzin...mam BRC sekvenciu, je to bezproblemove, trosku som sa vyskolil s pokazenym benzinom v nadrzi, proste niektore veci si treba nastudovat, neni to len o tankovani jak s benalom...ale stoji to podla mna zato, za prestavbu som dal 1200 euro, na 100km setrim cca 3,70,-, jazdim aj dost kratkych jazd, kto jazdi hlavne dlhsie, dostane na lepsie cisla...50% uspora v reklame je nezmysel, ale 30%-40% podla typu tras je uplne realnych, treba si to spocitat, len o tom to je, technicky neni problem prestavat ani Tjet ! hlavne netreba setrit na montazi, 1. volba montaznika, nechat nanho vyber systemu !!! ist podla referencii, mne robil Hatiar vo Zvolene, co mam 170km, nelutujem, naopak mozem iba pochvalit pristup od zaciatku az doteraz, za mna palec hore LPG, tak isto Tjet, atmosfera 66kW pre skuseneho sofera, alebo do mesta atd v pohodke bez blaznenia pre kazdeho, proste neni tam vykonova rezerva co odpusta jazdecke chyby v pripade nahanacky, rad odpoviem na pripadne otazky, ked su
este na zaver, ruky prec od AAA !!!!!

, vseobecne jazdenku najlepsie kupovat od sukromneho majitela, alebo kludne aj dovoz na objednavku...
edit: keby niekoho zaujimali cisla, priemerku LPG mam 7,7, na benzin som chodil za 6,8, treba priratat nejaky benzin na starty, samozrejme inac v zime, inac v lete, je to tak v priemere 0,5 litra / 100, v tej uspore 3,70,-e/100 je zapocitane vsetko ! naklady na servis LPG zariadenia, nadnaklad EK/STK
zopar cisel, STK/EK spolu - 58,-
rocna kontrola LPG 12,-
pravidelna kontrola LPG kazdych 10000km 18,-
sviecky bez upravy odtrhu NGK, ziadne special obyc. ako na benzin, interval vymeny ako na benzin 30000km-ziadne nadnaklady