Spatne tesneni pod hlavou? MK2 1.2 16V
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Spatne tesneni pod hlavou? MK2 1.2 16V
Zdar lidicky Potrebuju poradit.... Vytvari se mi emulze na olejovem vicku.... ale fridexu mam dost.. nemam ani vodu v oleji... Jen hapruje volnobeh... 100 - 150ot.... Nejvic jezdim po meste Je to u 1.2 16V v norme?
Fiat Punto 1.2 59kW
- Reklama
Re: Spatne tesneni pod hlavou? MK2 1.2 16V
sviečky,svieckove kable menene ? mne to robily zle sviečky ... mal som tam neakey druh od značky BERU + jedna bola prasknuta na tej bielej keramike ... a po osadeni NGK presne na ten typ motora ide ako hodinky
Fiat Punto II HLX 16V80HP
Kabely a svicky budu menit zitra Jeste me trapi ta emulze na vicku....
Fiat Punto 1.2 59kW
No udelej kontrolu tlaku kdyz budes delat ty svicky protoze kdyz to neni voda v oleji nebo naopak tak ta emulze bude tim ze ti de z valcu plyn do oleje hur to tahne ale az v extremu ten volnobeh nato taky sedi no a kdyz nameris na nejakem moc nizke presnei mel by ses drzet cca mezi 11-12 bar tak to bude tesneni ja to ted taky resim a s vimenou oleje vzduch filtru pretesnenim vany a komplet hlava 6500 samo ze kontrola tlaku a aj tlakovani vody protoze me mizela ale prave tres tesneni hlavy
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
Nejezdim na LPG... ale na benzin.... vodam mi prave nemizi Jinak motor tahne dobre...
Fiat Punto 1.2 59kW
Pokud jezdis je jenom par km a motor se poradne neohreje a nebo mas porad studene starty tak je tvorba emulze normalni,
Fiat PuntoII 1,2 16V Sporting 59kw,automat,rv 2000 naštěsti je to auto od mojej roby,já používám Land Rover
Přesně tak to je.omar píše:Pokud jezdis je jenom par km a motor se poradne neohreje a nebo mas porad studene starty tak je tvorba emulze normalni,
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
Diky panove Ted prave budu delat rozvodak s pumpou a spojku...
Fiat Punto 1.2 59kW