Ahoj všichni,
Moje panďátko vykazuje teď v zimě problémy s chlazením a topením,
nejprve tam zamrzla stará chladící kapalina a auto se při jízdě přehřálo, mrazem prdla chladící hadice co vede do chladiče u sahary, auto při tom ani netopilo. Vyteklá kapalina doplněna novou, hadice přidělána, odvzdušněno a už to vypadalo v pořádku, jenže dnes auto po cestě zase netopilo a mělo tendence se přehřívat a dost špatně se mu dýchalo nemáte někdo zkušenosti čím by to mohlo být? Proč to ani netopí a i s dostatkem kapaliny se chce přehřívat?
Díky moc za nápady
P.s. auto bylo kupováno po opravě ťukance na čumák
Panda 1.2 chlazení
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Panda 1.2 chlazení
Je vic moznosti proc to nemusi topit, mne napadaji tydle.
1. cerpadlo v prdeli (asi to bude mic neco spolecneho se zmzlou chladici kapalinou)
2. termostat v prdeli
3. praskle tesneni pod hlavou (pokud netopi, sahara jede jak dabel a presto se uvari)
1. cerpadlo v prdeli (asi to bude mic neco spolecneho se zmzlou chladici kapalinou)
2. termostat v prdeli
3. praskle tesneni pod hlavou (pokud netopi, sahara jede jak dabel a presto se uvari)
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Tak jak řikáš u třetí možnosti no, to je poměrně na ho..:/CrazyApe píše:Je vic moznosti proc to nemusi topit, mne napadaji tydle.
2. termostat v prdeli
-
- Začátečník
4.možnost - prasklá hlava, pokud to zmrzlo opravdu na fest, ale začal bych tím že bych to ještě jednou odvzdušnil
tak nakonec zamrzla kapalina v čerpadle a urvala vrtuli takže sice nic moc ale vyšlo to ještě dobře