Zdravim mam problem na aute 1.9jtd 110kw mi fiatecuscan ukazuje chyby p0235 a p0095.
prosim o radu co stim
chyby P0235 a P0095
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
Re: chyby P0235 a P0095
Stačí použít strýčka Googla. Ale abych ti to zjednodušil.
P0235 Turbodmychadlo Boost, snímače Porucha obvodu
P0095 - opsal jsi to správně?
mrkni sem : http://www.mjauto.cz/obd-ii-chybove-kod ... prevodovka" onclick="window.open(this.href);return false;
Měj se.
P0235 Turbodmychadlo Boost, snímače Porucha obvodu
P0095 - opsal jsi to správně?
mrkni sem : http://www.mjauto.cz/obd-ii-chybove-kod ... prevodovka" onclick="window.open(this.href);return false;
Měj se.
Fiat Croma, r.v. 2006, 2,4 JTD
Vim co ty kody znamenaji je to u toho napsane,ale co stim? Kde je problem? A druhy kod je spravne.
Podpalit auto.Nic v zlom ale najdes tu toho pomerne dost uz len na tejto strankebucinecka píše:Vim co ty kody znamenaji je to u toho napsane,ale co stim? Kde je problem? A druhy kod je spravne.
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
-
- Začátečník
S tím, co jsi napsal, ti asi jen tak někdo neporadí. Jak se auto chová? Jede vůbec? Co chybové hlášení na displeji? Podle kódu máš v pytli turbo. Už když jsi se ptal na potíže se ztrátou výkonu, tak jsem ti psal, že budeš muset navštívit doktora. A rychle. Zdá se, že toho máš v pytli víc a jeden problém navazuje na druhý. Mám za to, že vše sám s fiatecuscanem prostě neuděláš.
Fiat Croma, r.v. 2006, 2,4 JTD
Na displayi sviti chyba motoru. Jinak auto jede ale netahne jede nejspis bez turba. Jinak jak to predtim nejelo tak to bylo tim ze je nejspis v haji egr a kdyz se zaslepilo tak jelo zas normalne.
Regulator tlaku turba podla mna
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
Tak dnes jsem s autem byl ve fiat servisu. Tam auto projely na diagnostice a problem je vtom ze je spatny snimac tlaku a teploty vzduchu za egr ventilem., sice je novy ale ne origo a kdyz mi zkusily dat origo Bosch tak to bylo v pohode. Ten neorigo mi ukazuje teplotu turba -40stupňů celzia a kdyz se pripojil bosch tak teploty byli ok. Jeste je spatny egr je porad otevreny na 75%. Takze ted objednam dily a uvidim co to udela. Jinak se pry ani nema delat zaslepeni egr ventilua kdyz tak se nema zaslepovat u ventilu a hned u vyfuku.