jsem skalním příznivcem této Italské značky a to jen pro úvod v pořadí: Fiat 131 Mirafiori, Fiat Tempra 1,6 rv.90, Fiat Tempra 1,6 rv.96, Fiat Bravo 1,8GT rv.96, Fiat Bravo 1,9 JTD rv. 99 a nakonec aktuálně Fiat Stilo 1,9 Mjet 110Kw v rv 2005

Ale k jádru mého dotazu. Ze Stila jsem bohužel v poslední době hodně zklamán a vážně přemýšlím o jeho prodeji, byť nerad. Rozmýšlím se co koupit dále jako fiaťák bych volil nástupce Stilo což je Croma i se mi líbí. Motor určitě v naftě a nejlépe také 110Kw jelikož mi ve Stilu naprosto vyhovuje a jsem s ním spokojen.
Bohužel se bojím dílenského zpracování a celkově. Pravda v Cromě jsem ještě neseděl a počítám, že bude o řadu lepší úrovni než Stilo, protože u Stila je až neuvěřitelné jak dokáže dělat rušivé pazvuky interiér se, kterýma marně bojuji a bojuji

A konečně můj dotaz o čem přemýšlet jestli Cromu nebo ve stejně řadě Fokus II po faceliftu. Pravda a na rovinu stěhujeme se a nemůžu do toho narvat 200tis!
Fokus je dobře hodnocen co se týče dílenského zpracování, komfortu v interiéru i jízdníma vlastnostmi a já tomu věřím, byť jsme sám dvojkového fokuse neřídil.
Zas Coma o proti Fokusu nabídne více už jen to, že má 6 rychlostních stupňů, digi klima (na stilu mám dvoj.zón) a jsem max spokojen a bohatší výbavu a o motoru ani nemluvě.
Srdce fiaťáka mi říká běž do Cromy

Prosím jestli máte čas o Váš názor, děkuji.