Nestartuje

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
honziczech
Začátečník

Nestartuje

Příspěvek od honziczech »

Mám problém s nastartováním. Poprvé se mi stalo, vypnul motor, natankoval, ale nepodařilo se mi nastartovat. Startér točil, motor občas blafnul. Po několikátém pokusu motor nastartoval. 2 dny auto startovalo normálně ale nyní opět nelze nastartovat. Mám 1,6 benzin. Neví někdo čím by to mohlo být? PP neukazoval žádnou závadu. Děkuji za každou radu.
Reklama

Babis
Zkušenej Fiaťák

Re: Nestartuje

Příspěvek od Babis »

Teď si mi připomněl jeden článek na D-Fensovi, co sem nedávno četl.

Léto 1997 - auto nejde nastartovat. Odtaženo do servisu Škody, na poprvé nastartovalo, napojeno na tester, žádná chyba nezjištěna, posuzováno jako záruční případ. Závada se začala opakovat, takže se na auto v podstatě nedalo spolehnout. Po ca 2 měsících recidiva každý den – nejde nastartovat. Opět, už potřetí, převezeno do stejného záručního servisu škodovky, závada nezjištěna, kyselé obličeje, důrazné upozornění na to, že podle jakési neomylné skříňky auto žádnou závadu nemá. Postupná výměna řídící jednotky, modulu zapalovacích cívek, kabelů a svíček.

Září 1997 - auto není pojízdné, stejná závada jako předtím. Naši jsou velmi zahuštění, protože utratili čtvrt milionu za auto, které nejezdí. Odtaženo do jiného a menšího značkového servisu, kde se opravář dopustil následující elementární úvahy : "jiskru to háže, startuje to, tak že by tam netekl benzín?" Závada zjištěna během 15 minut, výměna relé palivového čerpadla.
Fiat Punto 60sx '96
slavek311
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od slavek311 »

Babis píše:Teď si mi připomněl jeden článek na D-Fensovi, co sem nedávno četl.

Léto 1997 - auto nejde nastartovat. Odtaženo do servisu Škody, na poprvé nastartovalo, napojeno na tester, žádná chyba nezjištěna, posuzováno jako záruční případ. Závada se začala opakovat, takže se na auto v podstatě nedalo spolehnout. Po ca 2 měsících recidiva každý den – nejde nastartovat. Opět, už potřetí, převezeno do stejného záručního servisu škodovky, závada nezjištěna, kyselé obličeje, důrazné upozornění na to, že podle jakési neomylné skříňky auto žádnou závadu nemá. Postupná výměna řídící jednotky, modulu zapalovacích cívek, kabelů a svíček.

Září 1997 - auto není pojízdné, stejná závada jako předtím. Naši jsou velmi zahuštění, protože utratili čtvrt milionu za auto, které nejezdí. Odtaženo do jiného a menšího značkového servisu, kde se opravář dopustil následující elementární úvahy : "jiskru to háže, startuje to, tak že by tam netekl benzín?" Závada zjištěna během 15 minut, výměna relé palivového čerpadla.
to je první předpoklad-zkontrolovat jiskru a přísun paliva.
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
jano2229
Začátečník

Příspěvek od jano2229 »

Tiez som mal tento problem ja konkretne som mal chybu v snimaci pohy klukoveho hriadela
Odpovědět

Zpět na „Stilo“