dnes jsem bohuzel ke svemu udivu zjistil, ze jsem ztratil kryt zadniho znaku z kufru.
Je to ten pruhledny plast.
Nevedel by nekdo, jestli se neda vzit z jineho typu?
Nebo kdyby se nekomu valel doma

Moderátor: peta.smolik
bych ti urazil ruce u samé prdele, kdybych tě načapal, jak mi to bereš z mojeho auta...ondrahsx píše:Dobry den,
dnes jsem bohuzel ke svemu udivu zjistil, ze jsem ztratil kryt zadniho znaku z kufru.
A co když dotyčný vypadá jako M. Tyson? To budeš taky takový hrdina?vlcekd píše:bych ti urazil ruce u samé prdele, kdybych tě načapal, jak mi to bereš z mojeho auta...ondrahsx píše:Dobry den,
já jsem Mike Tyson...JardaK. píše:A co když dotyčný vypadá jako M. Tyson? To budeš taky takový hrdina?vlcekd píše:bych ti urazil ruce u samé prdele, kdybych tě načapal, jak mi to bereš z mojeho auta...ondrahsx píše:Dobry den,
No to bych mu pak řekl: "Chucku, ten zadní znak si vem, to je dárek pro tebe..."Darth.W píše:a co ked ten co ti to bude kradnut teda bude Chuck Norris?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |