Nefunguje mi klakson, ale asi je to len v poistke alebo nejaky kabel je odpojeny. Neviete mi pomoct kde sa nachadza alebo kde ma poistku? Je to od vtedy, ked som menil motorcek naklapanie svetiel a musel som vyberat bateriu.
Mam Fiat Stilo MW 1,9 JTD 88kw r.v 2006
Nefunguje klakson
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Nefunguje klakson
Zrovna jsem měl klakson v ruce minulý týden. Musíš sundat pravý přední kolo, pak plastovej podběh. Klakson je v předním nárazníku úplně vpravo.
Ahoj , mal som podobny problem .poistka- nutne procistit.
mě to dělal také,že jednou šel a pak nic,zavada byla v relatku v motorovém prostoru( da se říct,že behem 2let mi odešlo tech relatek asi 6,tak jsem je dal všechny nové,použil jsem relé s toyoty aygo a od te doby klid. Zavada na všech rele byla pecka na kontaktech)
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Ahojte,
dnes mi prestal tiež fungovať klaksón, poistka ok, zajtra to prestreknem kontoxom. Ešte neviete mi poradiť kde presne najdem relé klaksónu?
dnes mi prestal tiež fungovať klaksón, poistka ok, zajtra to prestreknem kontoxom. Ešte neviete mi poradiť kde presne najdem relé klaksónu?
- SpiritWolker
- Všeználek
Ktora poistka to už vieš že je F10 v motorovom priestore
http://www.autogenius.info/fiat-stilo-2 ... x-diagram/" onclick="window.open(this.href);return false;
Niekto nech ti stlača klakson a počuvaj ktore rele klika .) to bude trubka .)
Alebo vytiahni rele a multimetrom prepipaj s poistkami ktore to je rele
ked najdeš rele kludne ho vytiahni, dve mensie nožičky su cievka, ked stlačiš klakson na volante tak bud pribudne 12V alebo uzemni rele a to sa zopne, a tak isto možeš prepipat večšie dierky s konektorom na klaksone. ked spojiš obe dierky kde boli večšie nožičky rele tak vlastne zapneš trubku .)
http://www.autogenius.info/fiat-stilo-2 ... x-diagram/" onclick="window.open(this.href);return false;
Niekto nech ti stlača klakson a počuvaj ktore rele klika .) to bude trubka .)
Alebo vytiahni rele a multimetrom prepipaj s poistkami ktore to je rele
ked najdeš rele kludne ho vytiahni, dve mensie nožičky su cievka, ked stlačiš klakson na volante tak bud pribudne 12V alebo uzemni rele a to sa zopne, a tak isto možeš prepipat večšie dierky s konektorom na klaksone. ked spojiš obe dierky kde boli večšie nožičky rele tak vlastne zapneš trubku .)
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
dík, relátko ok, poistka ok, šťava do kábla ok - klakson ide na každý 100-tý pokus - rozobraný vyčistený prestriekaný nepomohlo. Objednávam nový. Nemáte skúsenosti s kompatibilitov, na nete ich je kopec, no nechce sa mi prerábať elektrické koncovky.
- SpiritWolker
- Všeználek
Parada .) hociaky .) možes si vybrat aj podla zvuku z ineho auta .) konektory makrimplujes
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu