takhle:

EDIT: pro neznale, mezi IMG a adresou nesmi byt mezera
Moderátor: peta.smolik
Dekujiprevod píše:pekne elektrony ...mm 1.6 16v ..musi rezat jaq pilka
chcelo by to minimaaalne nejaky vyfuk ...
keby si byval hned vedla mna ...stacilo by zaklopat ...a privaril by som ti do zadu aj raketuSlavisimo píše:Dekujiprevod píše:pekne elektrony ...mm 1.6 16v ..musi rezat jaq pilka
chcelo by to minimaaalne nejaky vyfuk ...vyfuk mam v igelitce akorat nevim kdo ho privari
protoze asi vyndam celej zadni tlumic a da se jinej protoze tenhle vymysl se mi moc nelibi.
mam takovy 2 decentni koncovky Laser a byli myslim ze za hodne good cenovkuprevod píše:keby si byval hned vedla mna ...stacilo by zaklopat ...a privaril by som ti do zadu aj raketuSlavisimo píše:Dekujiprevod píše:pekne elektrony ...mm 1.6 16v ..musi rezat jaq pilka
chcelo by to minimaaalne nejaky vyfuk ...vyfuk mam v igelitce akorat nevim kdo ho privari
protoze asi vyndam celej zadni tlumic a da se jinej protoze tenhle vymysl se mi moc nelibi.
![]()
heh mi mame z italie kupovane v nemecku do ceskaremix píše:dekuji dekuji....jak uz jsem psal v jinem tematu, je to dovoz Italie a tam se o to starali ... stve me ale ze ooobcaaas je malinky dulek (asi 3) .. na fotkach neviditelne. Ale tak ja to mam auto na kazdodenni jezdeni takzeNa jaro to pujde na 16" podvozek a hotove, nic vic...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |