Dobrý večer cromáci ,tak se i podařilo konečně sehnat a namontovat denní led svícení ,které se mi líbí a svítí perfektně.
Krásně drží tvar a zaoblení vozu. Mrkněte pokud by někdo uvažoval.
Denní svícení které konečně sedí :)
Moderátor: peta.smolik
Denní svícení které konečně sedí :)
- Přílohy
-
- Obraz0852.jpg (33.76 KiB) Zobrazeno 3235 x
-
- Obraz0863.jpg (72.68 KiB) Zobrazeno 4007 x
Naposledy upravil(a) lukynen dne 23 srp 2013, 09:09, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Denní svícení které konečně sedí :)
Pošli nějakej odkaz jaké to jsou a kde jsi koupil vypadají naprosto super mám stejne auto i barvu jo a lepší foto by nebylo hlavně detajlnější bez zaplích světel díky moc.
Croma rv: 2009 1,9 110 kw automat
Lepší foto pošlu na email bo je tu omezená velikost souboru.
Jsou to světla LUCAS a prodávali je v APM. Trošku se mi nepovedl výřez mřížky,tak jsem dodělal tahokovem. Ja jsem spokojen jen montáž byla trošku náročnější kvůly uchycení. Nárazník šel dolů a pak se delalo. Je to lepší přístup.
Jsou to světla LUCAS a prodávali je v APM. Trošku se mi nepovedl výřez mřížky,tak jsem dodělal tahokovem. Ja jsem spokojen jen montáž byla trošku náročnější kvůly uchycení. Nárazník šel dolů a pak se delalo. Je to lepší přístup.
Něco málo z blízka a vypnuté.Leonardo píše:Pošli nějakej odkaz jaké to jsou a kde jsi koupil vypadají naprosto super mám stejne auto i barvu jo a lepší foto by nebylo hlavně detajlnější bez zaplích světel díky moc.
Nové mřížky už jsou celoplastové výřez by byl lepší ale bohužel ,měl jsem se železnou výplní ,tak jsem doupravil tahokovem.
- Přílohy
-
- web1.jpg (104.77 KiB) Zobrazeno 3685 x
-
- web2.jpg (138.41 KiB) Zobrazeno 3685 x
-
- web4.jpg (112.95 KiB) Zobrazeno 3685 x
Zdravím, tak jsem taky rozšířil řady "nových cromistů" mimo model z r. 1991 - 2.5 TD, mám nově 1.9 16V Multijet z roku 2009. Mám dotaz ohledně zapojení světel DRL, kam je přesně zapojit, není problém s řídící jednotkou? Dík Olda
Ahoj Kolego, já jsem je zapojil do boxu v motorovém prostoru a připojení na okruh parkovacích světel jsem propíchnul gumovou záslepku. jde tam pouze jeden drát. Nikde nic nehlásí o vše ok . a hlavně odpočatý alternátor