vymena origo radia za Pioneer MVH-1400UB ?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
vymena origo radia za Pioneer MVH-1400UB ?
Dobry chcel by som sa spytat vymenil som origo radio blaupunkt za pioneera1400 UB a ide 6x repro okrem origo subwoofera ? neviete kde moze byt chyba ? nastavil som aj ekvalizery subwofer a stale nic vsetko hra okrem toho ..hadam mi pomozete dakujem . Mk2 1,2 16v HLX
Fiat Punto II HLX 16V80HP
- Reklama
Re: vymena origo radia za Pioneer MVH-1400UB ?
pozrel by som este nastavenia v radiu ci nahodou to nema funkciu vypat-zapat subwoofer
a ked nie tak kukol by som zapojenie ci ta euro koncovka ktora ide z auta ma zapojene vsetky kable do tej euro koncovky ktora ide z radia este som nevidel zapojeny origo subwoofer tak neviem este sa to da vyskusat tak ze si zapnes autoradio a popocuvas subwoofer ci sumi alebo nesumi ked nesumi tak zrejme nejde donho ani stava respektive kablik na remote nezopal subwoofer kedze ten subac by mal mat v sebe zabudovany zosilovac a ten ked sa nepusti nepojde ani samotny subwoofer
a ked nie tak kukol by som zapojenie ci ta euro koncovka ktora ide z auta ma zapojene vsetky kable do tej euro koncovky ktora ide z radia este som nevidel zapojeny origo subwoofer tak neviem este sa to da vyskusat tak ze si zapnes autoradio a popocuvas subwoofer ci sumi alebo nesumi ked nesumi tak zrejme nejde donho ani stava respektive kablik na remote nezopal subwoofer kedze ten subac by mal mat v sebe zabudovany zosilovac a ten ked sa nepusti nepojde ani samotny subwoofer
one world, one dream, one car
Re: vymena origo radia za Pioneer MVH-1400UB ?
no nastaveniach radia som to zapal dokonca aj skusal nastavovat eqvalizer a nic vyskusam este šum ..no a ktym konektorom na originaly boly 3 odfotim to a pridam sem .. bol by skoda hra tu brutalne stym subwaferom ..
Fiat Punto II HLX 16V80HP