Zdravím, v apríli to bude rok čo sme s Punťom svoji

Už nejaký čas sledujem toto fórum ku ktorému som sa dostal úplnou náhodou ale až teraz som sa nejak dokopal k tomu že ukážem aj ja svojho Punťa. Priznám sa, nikdy nechcel som Talianské auto vždy som sa obzeral po autách z koncernu VW ale keď prišlo na kúpu prvého auta tak môj stav účtu mi to čo som chcel nedovoľoval a keď aj dovolil tak to boli autá v dezolátnom stave. Po nekonečných dňoch blúdenia po inzerátoch sa mi ozvala teta z ČR že jej syn bude predávať auto že ak budem mať záujem tak mi ho predá. Tej ponuke sa nedalo odmietnuť

Predsa mali ho od novoty a vedel som kto a ako na ňom jazdil. Čiže nemusel som sa báť že mi postupne všetko začne odchádzať. Po nejakom mesiaci dohadovania a vybavovania papierov som sa vybral na západ čiech pre nového člena rodiny. A Punťo aj napriek tomu že nemá Nemecké korene mi prirástol k srdcu
Motor: 1.2 44Kw SX60
Rok.8/97
Výbava: Predné el. okná, centrál proste typická SX výbava
Postupne budem pridávať fotky ako sa podoba Punťa menila až do súčastnosti. A ešte aby som naznačil akým smerom som sa rozhodol uberať, ako som už spomenul koncern VW tak sa to bude niesť v nejakom tom Nemeckom štýle.