Ahoj.
Mal už niekto z vás problém, že sa mu oddelil plast ktorý kryje predný stĺpik na spolujazdcovej strane od palubovky? Neviem ho dostať späť nakoľko tam nie je žiadna zarážka a nechápem ako to bolo doteraz spojené. V podstate by mi to nevadilo, ale teraz mi stále klepe ten plast o predné okno a ide ma poraziť.
Ďakujem
Oddelenie plastu od palubnej dosky
Moderátor: peta.smolik
Oddelenie plastu od palubnej dosky
- Přílohy
-
- 2012-11-24 12.53.09.jpg (36.91 KiB) Zobrazeno 3594 x
- Reklama
- Darth.W
- Zkušenej Fiaťák
Re: Oddelenie plastu od palubnej dosky
hmm ...povol tesnenie kolo stlpika ... ako je ta krytka na tom stlpiku s napisom "airbag", tu daj dolu (z vrchnej casti krytky zapac niecim tenkym napr. skrutkovac ale lepsie je nieco plastove), za nou je skrutka(imbus alebo hviezda teraz neviem) tu treba dat von, no a teraz uz len opatrne tahaj, su tam len take plastove cvakacky ... cele to napravis, zlozis a malo by to byt
[color=#FF0000]http://www.youtube.com/waderlord29[/color]
Fiat Tipo sedan 1.4 70 kW Italia Extra
Fiat Tipo sedan 1.4 70 kW Italia Extra
mam to presne tiež tak, objavilo sa to asi rok po kúpe auta čili mam to takto už asi 4 roky takto a zatial som to neriešil
ex car: Fiat Bravo 2 1.4 16V 66kW
NOW : Ford C-Max FL 1.8 TDCi 91kW/124 ponikov :D
NOW : Ford C-Max FL 1.8 TDCi 91kW/124 ponikov :D
Ako si ten problém vyriešil? ja mám to isté
marea 1,8
bravo 2 1,9 mjet 120
bravo 2 1,9 mjet 120
Rada pro tyhle problémy je sundat sloupek v dolní části nalepit kousek nějaké tvrdší pěny (které jsou v kufrech jako podpěra koberce) nasadit sloupek zpátky. Takto se řeší nedostatky už ve fabrice na lince vím z vlstní zkušenosti