Ahojte
Mám taký problém. Frajerke prdlo na punte tesnenie pod hlavou. Mám človeka, čo by ho vedel zajtra vymeniť, a tak som si išiel to tesnenie objednať. Avšak narazil som na problem, a to, že sa robili 2 druhy tesneni pre motor 1.2 8V 44KW v tomto punte ...
Jedno je s popisom
kód motoru: 188 A4.000
do čísla motoru: 1890665
a druhé
kód motoru: 188 A4.000
od čísla motoru: 1890666
Takze som si myslel, ze len pozrem na motor, a pohladam cislo. Avsak tu je problem, ze ziadne 7 miestne cislo, som na motore nenasiel ... Spredu pri napisoch Lancia/Fiat je len 8 miestne, zacinajuce cislo 5 ... V technickom tiez nic, dekodery VIN cisiel tiez nic nezistili. Jedine co som s kasne vycital, ze je tam kod motora 188 A4.000
Neviete mi povedat, ako by som sa dostal k cislu toho motora ? Pripadne mi povedat, ake tesnenie tam ide ? Je to r.v. koniec roka 1999 (takze jedno s tych prvych) ...
Moc by ste mi pomohly ... :/
Fiat Punto MK2 1.2 8V = ako zistit ČISLO motora
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Fiat Punto MK2 1.2 8V = ako zistit ČISLO motora
Číslo motoru by malo byť vyrazené na bloku motora, na strane plochého drážkované remeňa kúsok vedla zberného výfukového potrubia. Nebolo tam?
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Re: Fiat Punto MK2 1.2 8V = ako zistit ČISLO motora
podle vin ti to najdou. měl jsem motor z r.99 číslo začalo 9, motor z roku 2001 začalo 2 a obě těsnění uplně stejný. takže na ty čísla motoru bych moc nespolíhal. bylo tam to samý co se dávalo do mk1. po rozdělání to je taky poznat, myslim že to druhý má trošku jinej tvar a je kovový
fiat punto II 1,2-8V (44KW)