otacky pri neutrali neklesaju
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
otacky pri neutrali neklesaju
zdravim vas, mam taky problem ze ked idem so svojim fiatom punto II 1,2 44kw tak ked vyhodim rychlos a na neutrali zastavim tak auto stale huci je vo vysokych otackach..otacky auta neklasaju ani po tom zemam nohu dole z plynoveho pedalu...cim to moze byt? dakujem Vam za kazdu radu..co mam urobit?
- Reklama
Re: otacky pri neutrali neklesaju
Najlepsie to zobrat mechanikovi lebo z toho opisu mozme vsetci iba hadat... Ale aby som iba nerypal..
Urcite by som skontroloval skrtiacu klapku+ mozno napichnut na diagnostiku ak svieti nejaka kontrolka resp. dat to napichnut cloveku co sa tomu rozumie nie iba mazacom chyb...
Urcite by som skontroloval skrtiacu klapku+ mozno napichnut na diagnostiku ak svieti nejaka kontrolka resp. dat to napichnut cloveku co sa tomu rozumie nie iba mazacom chyb...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Re: otacky pri neutrali neklesaju
Mozno by stacilo resetnut pocitac odpojenim baterky na par hodin. Predsalen dnesna eletkronika stoji za prd a cim novsi stroj tym je to horsie. Ale ak to nepomoze, zameral by som sa na potenciometer skrtiacej klapky, pripadne krokovy motorcek riadenia volnobehu.
Punto Mk1 1.1 r.v. 1997 cca 140000 km