Zdravím,
podědil jsem po tátovi jeho milovanou Deltu II 1.6 16V 97 rok, 5 dvéř,čiplou ,tak jí dopřeju trochu péče,ale chtěl bych se pozeptat na pár infromací/zkušeností:
Dají se sehnat ještě nějaké díly (i nové) ze sportovnější HPE verze jako třeba maska, prahy, přední nárazník atd?
Kdysi táta řešil problém,že v letních obdobích při sviženjší jízdě se motor docela hodně hřál,stále kolem 90ti,tak to vyřešil větším chladičem z turbodiesla.
Po asi půlroční pauze,když jsem auto vytáhnul ven koukám na teplotu a motor se nechce jízdou moc ohřát,stále je tak na 70°C, což by vypadalo na termostat v háji,ale ten byl už dřívě vyměněn.
Na kolik se vám auto za běžného provozu ohřeje? Termostat je uváděn,že otevírá při 88°C
Je ještě možné namontovat např. 16tky hliníková kola (originál Lancia) po vyjádření ze zastoupení Lancia ČR a dodatečného dopsání do velkého TP?
Ptám se kvůli budoucímu upgradu brzdových kotoučů z dvoulitra.Původně to brzdilo nějak mizerně i po výměně kotoučů i destiček.
Upgradovalo se na větrané z 1.8, bzdí to sice lépe,ale na pořádné brždění se na to prostě musí dupnout.Právě průměr kotoučů hraje na velikost ráfku a na brzdy z dvoulitra je potřeba minimálně 15ky ráfky.Pokud je možnost i upgrade na lepší třmeny (4 pístky z Integrale vypadaj pěkně,ale kdoví jeslti pasujou na rozteč?),taky bych uvítal.
Díky za rady
Tomas
Pár informací ohledně Lancia Delta II 1.6, 16V
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Pár informací ohledně Lancia Delta II 1.6, 16V
Sezenes vse,chce to stesti a hledat,nekdy se neco objevi,ale za ty blatniky je to vetsinou raketka...napasovat to tam pujde,toho bych se nebal jinak s tou teplotou,mam hpe 3dvirko a houpe se mi to taky...
Díky za info, sry za pozdní odpověd Koukal jsem,že se dá ještě někde sehnat výztuha kastle na předek,na pár fotkách jsem na to narazil,ale kde sehnat na tuhle Deltu? V anglii jsou k mání,ale všechno na Integrale od http://www.strutbracer.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;.bobas píše:Sezenes vse,chce to stesti a hledat,nekdy se neco objevi,ale za ty blatniky je to vetsinou raketka...napasovat to tam pujde,toho bych se nebal jinak s tou teplotou,mam hpe 3dvirko a houpe se mi to taky...
Doporučuju také http://www.lanciaklub.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW