chtěl bych se zeptat, chci koupit alu kola ale nevím jakou rozteč stilo má a jaký ET můžu použít. Ve Fiatu ET taky neví ale rozteč mi řekli 100, ale na netu se někde udává i 98. Kdyby se našel někdo, kdo by mi mohl poradit byl bych vděčný díky moc

Moderátor: peta.smolik
Díky za pochvalu!!idefix píše:Stačí šikovný soustružník kousek silonu špunty vytočit a samolepka a je to za pár kaček http://www.autodoplnky-obchod.cz/znak-f ... sada-4-ks/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kola jsou pěkný a gumy podle předpisů není co řešit Stilovi slušej
Před asi 6lety jsem měl bouračku s Unem-ne mojí vinou,šlo na odpis, a měl jsem na něm liťáky 14" s docela širokými pneu tušim 185/60,v TP jsem měl napsány jen 13" 155/70,pojišťovna (alianz) neřekla ani půl slova,a vyplatili mi tehdy 25000,- .Ale je už to 6let,dnes je pravda že ty pojišťovny jsou už ostražitější a dávají si větší pozor.Teď na puntě mám v TP jen 14" a jezdím na 15"Jezdec píše:Právě, ty kola jsou sice pěkné, ale pokud je nemáš zapsané v techničáku, nedejbože někoho nabouráš nebo někdo tebe, tak po tom pojišťovna jde, a pokud zjistí že tam máš nějaké jiné kola nebo jinak rozměrové pneu než je předepsané výrobcem, tak ti pěkně zkomplikují život...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |