Chlapi poradte ta guma na kluciku mi popraskala a odpadla a teraz sa to strasne tazko otvara,vraj je to bezna vec,ako ste to riesili vy? Do Fiatu som nemal odvahu s tymto ist,lebo by mi este aj riadiacu vymenili
Vdaka za tipy!
Banshee píše:No tak to ste ma nepotešili...hm duša nalepená,to mi príde trocha ´´napankáča´´ Nejakú zlatú strednú cestu nemáme?
Tak tam na to nalep ještě jednu gumu, z okrajema zbrušenýma do půlkulata a minivrtačkou z mini řezným koutoučkem tam vyfrezuj třeba tři podlouhlé drážky a nebo co tě napadne. Potom už to nebude na pankáče.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
a ten plastovy diel s tlacidlom sa prehodi na kluc. este tam je nutne samozrejme prehodit aj ten plosak z povodneho vrchneho dielu. ale nic narocne to nebude
no jasne. najlacnejsie to nieje ale ten zvysok ti ostane takze sa to mozno raz zide ja tam mam teraz gumovite lepidlo samozrejme uz to nelepi len to drzi ale to je nudzovka. uvidime az pride kluc. potom napisem ako to dopadlo
já jsem to vyřešil 3mm ložiskovou kuličkou a nalepením pásku kůže místo originál gumy.
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
no ja som myslel aj s poštovným...
Včera som ho objednal. Potom napíšem, čo je to za kvalitu materiálu. Len neviem, ako bezpečne vybrať immo čip zo staráho kľúča. Bojím sa, že je tam prilepený.
ja som si objednaval ten kluc z ebayu asi 2r dozadu kvoli rovnakemu problemu...je to klasicky surovy kluc bez elektroniky, prakticky ako original, jemne bledsi. Tlacidlo na nom zatial drzi
tak kluc dosiel hned na druhy den. prehodil som to a je to prijemna zmena (auto som uz mal s poskodenym klucom bez gumicky). kvalita spracovania noveho nieje uplne top ale nakoniec to sadlo a v pohode. kazdopadne odporucam asi ten ebay ak mate moznost. je to lacnejsie