caute chcel by som sa vas opytat ci by som si do zadnych svetiel (smerovka, brzda,...) mohol dat LED ziarovky
a druha otazka ci je v legislative zakazane napriklad zelene alebo cervene svetlo v zadu nad SPZ
dik za odpovede
LED
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Re: LED
myslim ze legislativa nezakazuje pouzivanie led ziaroviek pokial maju typove schvalenie a farba svetla musi byt totozna s tou co tam ma by cize nemozes dat mesto cerveneho svetla biele a co sa tyka SPZ videl som rozne farby no myslim si ze moze byt len biela alebo zlta ako aj zo svetlamizibi píše:caute chcel by som sa vas opytat ci by som si do zadnych svetiel (smerovka, brzda,...) mohol dat LED ziarovky
a druha otazka ci je v legislative zakazane napriklad zelene alebo cervene svetlo v zadu nad SPZ
dik za odpovede
one world, one dream, one car
Neviem ako je to v legislative, ale na obale z autoled ziaroviek je napisane : Nepouzivat na cestnej komunikacii!
Dalsi zadrhel maju ledky v tom, ze po nahodeni ti bude na palubovke signalizovana porucha ziaroviek. Takze bud pouzijes ledky s Canbus, alebo treba namontovat odpory.
Dalsi zadrhel maju ledky v tom, ze po nahodeni ti bude na palubovke signalizovana porucha ziaroviek. Takze bud pouzijes ledky s Canbus, alebo treba namontovat odpory.
Fiat Punto MKII 1.2 r. v. 12/2001
niektore maju homologizacie ako aj denne svietenie ale miesto 2az5 euro stoj 15az20 niekedySp4jo píše:Neviem ako je to v legislative, ale na obale z autoled ziaroviek je napisane : Nepouzivat na cestnej komunikacii!
one world, one dream, one car