Dotaz na Bravo 1,6 16v

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Dotaz na Bravo 1,6 16v

Příspěvek od peta.smolik »

Ahoj, sice jsem měl Bravu 1,6 16v ale už je to značně dlouho a měl sem ju jen krátce... Dotazy zní takhle: Známýmu praskl na Bravu rozvoďák je automaticky ten motor potkanej? Kolik by mohl stát jinej stejnej motor a kolik jeho výměna? respektive mám vůbec jakákoliv oprava smysl?
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Reklama

oldoss
Znalec

Re: Dotaz na Bravo 1,6 16v

Příspěvek od oldoss »

To zistis ked otvoris kapotu a rozoberies motor. Ale na 90 percent sa stretol otazne je, ze ako velmi. Neni jedno ked ti streli rozvodak v 130 na dialnici a nastartovany doma pred barakom. Motor moze stat od 300 az po xxx EUR zalezi od koho kupujes. To iste s robotou. O zmysle opravi si musis porozmyslat sam, ze ci sa ti oprava oplati alebo kupis uz rovno druhe auto...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

No já to vím jak to je s opravou (kdysi se mi potkal motor 1,5 na Unu ale to už je fakt dávno) Spíš jsem chtěl vědět jestli se 1,6 vůbec může potkat páč třeba motory fire se nepotkají stejně jako některý větší obsahy u Opelu... Opravovat se to nevím jestli bude na jednu stranu ví že za ty samý peníze může mít jiný auto ale na druhou stranu je v tom citová vazba takže kdo ví...
oldoss
Znalec

Příspěvek od oldoss »

Ja by som to asi riešil tak, že pokiaľ je kasna v dobrom stave. Nehrdzavie a podobne a auto drží po hromade tak by som vymenil motor na ňom a nechal si ho minimálne ako pracanta na volačo. Ja neviem cestu do roboty a podobne. Opravíš to lacno, nekradne sa to. Skús sa popýtať priamo mechanikov dajakých čo by to stálo. Motor zoženieš od poliakov za pár kaček.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

To je na něm ale diky
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“